Golf 4 Klub Polska

Golf 4 Klub Polska

Ogłoszenie

#1 2015-10-08 16:19:58

 kowal9215

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961035.gif

Skąd: Bogatynia
Zarejestrowany: 2015-05-22
Posty: 346
Punktów :   
Silnik :: 1.9 (ASZ)
Moc [KM] :: 130
Rok :: 2002
Imię :: Robert

Gamma 5 i USB

Mam już bałagan w głowie od czytania postów po forach po co chwile każdy pyta o inne radio. Bo USB da się w tym radiu zrobić. Tylko takie pytanie czy da się zrobić tak żeby działało tak jak ja chcę. Mam zmieniarką cd i chce żeby ona była dalej. Wiem że podłączają jakoś pod mechanizm kaset płytkę z transmiter FM. Czyli czy da się zrobić tak że USB będzie podłączone pod mechanizm kasetowy powiedzmy włączanie tego za kliknięciem przycisku CC a przełączanie piosenek będzie działało pod przyciskami od przewijania?

Jak coś nie napisałem nie zrozumiałe to sorki.

Offline

 

#2 2015-10-09 08:14:31

 matej7

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961035.gif

Skąd: Wrocław
Zarejestrowany: 2015-05-16
Posty: 298
Punktów :   -3 
Silnik :: 1.6 SR [AKL]
Moc [KM] :: 101
Rok :: 1999

Re: Gamma 5 i USB

serio?
a nie lepiej kupić radio z USB?

Offline

 

#3 2015-10-09 08:18:04

 kane

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961052.gif

Zarejestrowany: 2014-10-25
Posty: 2927
Moc [KM] :: wystarczy
Rok :: 2002
Imię :: polonista

Re: Gamma 5 i USB

.

Ostatnio edytowany przez kane (2017-05-19 23:11:25)

Offline

 

#4 2015-10-09 10:49:42

 kowal9215

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961035.gif

Skąd: Bogatynia
Zarejestrowany: 2015-05-22
Posty: 346
Punktów :   
Silnik :: 1.9 (ASZ)
Moc [KM] :: 130
Rok :: 2002
Imię :: Robert

Re: Gamma 5 i USB

Po pierwsze mam wszystko oryginalne radio zmieniarką cd system nokii że wzmacniaczem i chciałbym by to zostało. Transmitery mam dwa i umiem posługiwać się lutownicą więc to nie jest problem i nie wyłożę ani grosza bo mam też inne wydatki.

Offline

 

#5 2015-10-09 11:01:28

zientek

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961017.gif

Zarejestrowany: 2015-03-11
Posty: 137
Punktów :   

Re: Gamma 5 i USB

Ja bym nikomu czegoś takiego nie polecił i w życiu na coś takiego się nie zdecydował...

Ale skoro masz lutownicę i transmiter... to powodzenia

Offline

 

#6 2015-10-09 12:08:13

 Xaime91

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961065.gif

Skąd: Wrocław
Zarejestrowany: 2013-09-09
Posty: 1878
Punktów :   54 
Silnik :: 1.9 TDI ALH
Moc [KM] :: 90
Rok :: 1999/2000
Imię :: Jakub

Re: Gamma 5 i USB

Zerknij na kenwooda kdc 4051... mialem takie u siebie i wg mnie pasowalo ladnie w kokpit i podświetlanie czerwone rowniez ladnie pasowalo... wgl mnie to radio do tego samochodu


1.9 TDI - 90 KM - ALH POWER !!
"KAŻDY CHŁOPOK Z POLSKIEJ WSI JEŹDZI GOLFEM W TDI"
JEŚLI W JAKIKOLWIEK SPOSÓB POMOGŁEM DAJ >>> +

Offline

 

#7 2015-10-10 02:49:15

 kowal9215

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961035.gif

Skąd: Bogatynia
Zarejestrowany: 2015-05-22
Posty: 346
Punktów :   
Silnik :: 1.9 (ASZ)
Moc [KM] :: 130
Rok :: 2002
Imię :: Robert

Re: Gamma 5 i USB

Ehh chłopaki nie chodzi mi o zmianę radia bo nie mam na to kasy poza tym w razie wymiany radia zmieniarka też mi już nie potrzebna. Więc może tak prosił bym o odpowiedź kogoś kto może to robił i będzie okej. Gdybym miał kasę to bym sobie zmienił radio a tak trochę pracy i ma się za darmo a kaset nie słucham więc mogę sobie spokojnie przerobić tylko chciałbym wiedzieć co i jak.

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
folie samoprzylepne kajaki pomiechówek www.poznanmasaze.pl Kancelaria Poznań liczniki na wodę wrocław tuning