Golf 4 Klub Polska
Fajnie wygląda naprawdę to autko, kolor tez dobry.
no musze ci napisać kormak że zachorowałem na twego Golfika pociąga mnie bardziej twój golf niż Marcina "Chrzanka" chociaż jego też daje rade
Dlaczego chcesz założyć opony na profilu "45" a nie "55" jak to powinno być w golfie IV?
A widzisz teraz już wiem
No ładny syf-będę musiał też tak zrobić,aby zapobiec rudej.
Będziesz go trochę obniżał?
Na ziemie z nim i bedzie sztos:D
Kwestia gustów, ale do mnie nie przemawia biza
Coś mu dolegało,że sprzedałeś? Myślisz,że nowe/nowsze będzie lepsze?
7.12 byłem w serwisie vw na wymianie oleju + wymiana czujnika temperatury (ten 4-pinowy) i sam kierownik serwisu po raz TRZECI powiedział mi,że WSZYSTKIE te nowe autka są gów...o warte (co mnie bardzo zdziwiło bo właśnie powinien mnie zachęcać do sprzedaży dziadka w wymianę na młodziaka) -mała pojemnośc/duża moc/wymiana oleju co 20 000km.Sam kupił firmowego paska B7 z 2013 i siadły mu 2 wtryski CR (przy mnie sprawdzał koszt takiego w etce 2450zł).
Siadl magiel i modul komfortu i stwierdzilem ze starczy juz wkladania w ten samochod,swoje wysłużył,nastepnemu tez posłuży długo bo auto zadbane i naprawde doinwestowane.
Kupiłem a5 coupe z 3 litrowym motorem,tu tez troszke poprzerabiam,jutro odbieram auto na nowych klockach tarczach olejach plus wszystkie filtry,w przyszlym tyg wydechy.
Audi ma 100 tys przebiegu i sadze ze czesci nie beda tak wyeksplatowane jak w golfie.
Brawo-chociaż jeden POLAK przyznał się,że jednak coś dolega jego samochód-wszyscy piszą bzdety typu "powiększyła się rodzina", "kupiłem inne auto i szkoda aby te stało", "zbieram na leczenia babci" itp.
Gdybym ja pokazał Tobie wszystkie moje faktury z aso, stwierdziłbyś że widzisz mega głupka przed sobą.