Golf 4 Klub Polska
Witam. posiadam radio mcd. Próbowa³em nagraæ ju¿ chyba z 20 p³yt do mojego golfa i ich w ogóle nie czyta. Oryginalne p³yty z nawigacj± czyta, niektóre oryginalne p³yty z muzyk± równie¿ czyta a niektóre nie. Mam do was pytanie czy mo¿e to byæ wina lasera ? p³ytki nagrywa³em w ashampoo burning studio z prêdko¶ci± 8x, oczywi¶cie nagrywam audio cd na p³ytkach Verbatim. Próbowa³em nagraæ p³ytê w clone cd ale tam zamiast wrzucaæ normalnie muzykê do programu trzeba mieæ obraz (nie ogarniam trochê tego) próbowa³em wypaliæ sobie obraz z jak±¶ muzyk± ale tak to wysz³o ¿e w samochodzie mi nie czyta, a we wie¿y muzyka strasznie sie zacina (nagrywa³em w predko¶ci x1) pewnie co¶ ¼le zrobi³em. Prosi³bym o odpowiedz czy mo¿e to byæ wina lasera ¿e nie chce czytaæ moich p³yt oraz wielu oryginalnych, lub prosi³bym o wyt³umaczenie dok³adne jak nagraæ krok po kroku p³ytê w clone CD (czyta³em ¿e jak siê dobrze nagra w tym programie to nie ma bata ¿eby nie dzia³a³a w mcd). Przepraszam ¿e to tak zawile wyt³umaczy³em ale pisze to na szybko¶ci, mam nadziejê ¿e napisa³em to chocia¿ trochê zrozumiale
Ostatnio edytowany przez Daniel299 (2016-10-01 19:05:09)
Fabryczne cd chyba tak maj± bo u mnie takie same objawy.
Zobaczê czy pomo¿e jeszcze p³yta czyszcz±ca oczko lasera...
Ja do mnie, tyle ¿e do zwyk³ego radia BETA V + CD player normalnie czyta, wrzucam do Windows media player, i nagrywam jako CD i jest wszystko ok, ju¿ z 40 p³yt tak nagra³em i wszystko dzia³a bez najmniejszego problemu :V