Golf 4 Klub Polska
Witam chciał bym wam zaprezentować mojego golfa 4
Troszkę opisu:
-Rok produkcji 2002 pierwsza rejestracja była w 2002.12.11 także prawie 2003
-Kolor czarny kodów jeszcze nie znam
-Pierwsza rejestracja w PL 09.06.2011 (sprowadzony z niemieć)
-Nakulane 18300 w tym 170000 będzie w Niemczech
-Wersja basic/champ 8 poduch klimatyzacja 3 drzwiowy brak komputera pokładowego ele. szyby i lusterka. ESP itp.
-silnik 1.4 55/75 kW/KM benzyna bez żadnej sekwencji
Zdjęcia:
Chromowe listewki na grillu
No i nowe buciki 17x45x225
Co w palnach:
Poprawić wygląd lakier dokładki do zderzaków od wersji jubileuszowej oraz silnik i oczywiście sprzęt grający
I prawdopodobnie zmiana silnika
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez konanpoz (2012-08-09 00:18:31)
Ładny, kolor będzie robić furorę powodzenia w modach
Popraw przebieg, bo 18300 to aż razi w oczy:P
Kolor dobry.
felgi i w dół i bedzie 50% modów za tobą
moje 17 dalej na sprzedasz ;p
Przyciemnij lampy z przodu, ogółem bardzo fajny samochodzik
młody91 napisał:
Ładnie wypucowałes golfika naprawde wyglada spoko, a co do napisu mk IV hmmm są gusta i guściki
Dzięki XD Kiedyś na filmiku z vag iventu bodajże widziałem jak jeden miał taki znaczek MK IV. I mi się spodobało. Choć muszę jeszcze to troszkę zmodyfikować. Tamten miał "IV" w kolorze czerwonym i fajnie to wyglądało XD
Bo to był albo ori, albo tuningowany, ale na pewno z importu. Dobrze wiem, o którego golfa ci chodzi, bo chyba są dwa te komplety w Polsce, z czego jeden u mojego znajomego. :-)
Oto kilka nowych modów:
Nowe lusterko tamto miało połamaną osłone teraz jeszcze szukam z prawej strony niebieskiej wkładki
Oraz demonstracja dźwięku ultera Filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=mq3nmqlt … fZ7oMgTFsg
Ostatnio edytowany przez konanpoz (2012-09-21 11:19:52)
konanpoz napisał:
Oraz demonstracja dźwięku ultera Filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=mq3nmqlt … fZ7oMgTFsg
Dzwiek dobry...
Ale Straszna Koza
CZEKON napisał:
Dzwiek dobry...
Ale Straszna Koza
Dzięki Koza?
Kajor napisał:
Popychacze ci stukają.
No właśnie jak się tego pozbyć. Irytuje mnie to strasznie a przecież regulacji niema bo są hydrauliczne czyż nie?
konanpoz napisał:
CZEKON napisał:
Dzwiek dobry...
Ale Straszna KozaDzięki
Koza?
]
jak sie wsłuchasz w ten dźwięk silnika to słychać wyraźnie chce Gwint i skręć mnie
Po prostu na glebe z nim
No rzeczywiście niezły Land Rover się z niego zrobił.
A stukające popychacze to prawie norma w 1.4 16V. Z reguły pomaga wymiana, ale jeden popychacz to ~18pln (INA), a jest ich 16...
Chociaż jeśli stukają cały czas, a nie tylko krótko po włączeniu silnika, to znaczy, że zaworki w nich już poległy...
Kajor napisał:
No rzeczywiście niezły Land Rover się z niego zrobił.
A stukające popychacze to prawie norma w 1.4 16V. Z reguły pomaga wymiana, ale jeden popychacz to ~18pln (INA), a jest ich 16...
Chociaż jeśli stukają cały czas, a nie tylko krótko po włączeniu silnika, to znaczy, że zaworki w nich już poległy...
Powiem tak na filmiku wskazówka od temp. dopiero drgnęła jak autko się zagrzeje troszkę mniej to słychać ale mimo wszystko ten straszny dźwięk dobiega w środku jak się dociśnie to traktor. Czyli 288 zł spoko a robocizna? Jestem w stanie sam powiedzmy z ojcem je wymienić??
CZEKON napisał:
konanpoz napisał:
CZEKON napisał:
Dzwiek dobry...
Ale Straszna KozaDzięki
Koza?
]jak sie wsłuchasz w ten dźwięk silnika to słychać wyraźnie chce Gwint i skręć mnie
Po prostu na glebe z nim
Spoko luz W ty miesiącu i tak poszło lekko 1700 w golfine
gwint w planach
hehe
Do założenia nowych popychaczy wystarczy zdjęcie wałków rozrządu, nie trzeba ściągać czapki, więc niewielka robota.
Pytanie czy to na 110% popychacze (raczej tak, bo często 1.4 maja z tym problemy).
na glebe..
Szybki mu przyciemnij tylnie ^^ Mnie się to bardzio podoba u mnie ^^
Giant1993 napisał:
Szybki mu przyciemnij tylnie ^^ Mnie się to bardzio podoba u mnie ^^
Chcę oczywiście. Ale nie wiem czy nie pojeżdżę rok i nie zamienię na jakiegoś gti 1.8t bo 75KM mało i w dodatku silnik chyba domaga się kapitali powoli
miodek napisał:
na glebe..
Po zimie