Golf 4 Klub Polska
Moim zdaniem coś kombinowane bo wycieraczki nie leża jak powinny.
Tył nie ta strona i za wysoko, chyba że akurat uchwycone w ruchu.
Przednia od pasażera za wysoko. Chyba że specjalnie ustawiona wyżej aby zasłaniać naklejkę, tylko że jej nie zasłania. (sam mam ustawioną aby zasłaniała);p
Poza tym raczej wygląd zamierzony w całym german style
Ostatnio edytowany przez kutacso (2013-02-19 19:44:21)
ładny
tylny silniczek z passata b5 kombi
a przednie ori i ładnie leżą
Ja j**** maximus. Ty jak zawsze wszech wiedzacy. Przez blachy dostrzegasz, że tam jest silnik z passka. Podziwiam
Nie przeklinamy na forum
lukker
śmierdzi mi on. Na ławę i zobaczyć czy nie 4 śladowiec.
Folią mozna bardziej zakryć nierówności po dachowaniu niż zrobi to sama farba. To jest tylko gdybanie.
Za te pieniądze to moze i cudowany dlatego trzeba się pozbyć jak najszybciej.
Jeszcze nie wiecie jakie cuda robią ludzie z autami...
Najlepszy kolor ciekawe czy razem z tym kołem bo nic nie wspomniał,może chce go szybko popchnąć i dlatego taka cena
http://allegro.pl/producent-miernik-tes … 08529.html
tak troche po za tematem jak ktos chce tani tester lakieru to polecam takie cos
"cena 10 700 ( do uzgod. ) / ewent. zamiana na bmw" Kolega stwierdził że woli latać bokiem ;/ Dla tego sprzedaje. A cena pewnie, żeby sprzedać jak najszybciej
To to jest nic,
widzieliście aukcje R32 (czarny kolor, z przodu bez znaczka VW) za 7000 zł?????
- - -
Nie wiem co o tym sądzić? Normalny sprawny podobno.
pytanie tylko czemu nie zrobił zdjęć np w piwnicy... co za imbecyl... tak naprawdę to nic na tych zdjęciach nie widać... wszystko tłumi ten tunel... no trzeba być ciołkiem żeby fotografować auto w tunelu... a gdzie zdjęcia wnętrza albo pod maską... oj zapomniałem przecież kolejne zdjęcia to + ileś tam groszy na aukcji... pfff
teraz nie ma tego ogłoszenia, szukałem wszędzie,
ale wszystko się zgadzało, fotele, środek, wydech, xenon, kosztował 7000 zł,
pewnie to jakaś podpucha kradziona, albo cholera wie...
nawet na części by się opłacało kupić, zbieram na ###bane mieszkanie
i musze się opanowywać ale gdyby tak nie było to bym pojechał obadać,
Witajcie, na siłę szukacie wad, a to to a to tamto itp.,Ja na tych zdjęciach nie widzę nic wadliwego , oceniac to można ale na żywo ,latać z miernikiem itd.,a po drugie to co trzeci samochód ma wiadro szpachli na sobie,ważne jest by taka blacha (usterka) była dobrze wykonana. Cena nie jest wygórowana,oczywiście ,że można kupić taniej ten rocznik ale tu nie o rok chodzi tylko o styl. Zawsze można napisać to gościa o więcej zdjęć np.(szczegółowych). Ja nie raz sie naciąłem jak kupowałem auto, a jaki byłem zawiedziony jak pojechałem 300km po motocykl, a tu na miejscu się okazało ,że moto był po szlifie co prawda rys nie było dużo ,ale byłem taki wsciekły ,że gościa chciałem zbombardować. Po powrocie ,napisałem do grupy z Allegro i kolesiowi zablokowali konto.
ja uwazam ze cena wcale nie jest strasznie niska, wyglad ma ok ładnie wyglada ale w srodku moze golas zero rarytasow itd no i rocznik z poczatkow wiec nie ma co wyszukiwac niedociagniec bo napewno auto 15 letnie je ma, gwint kolo lampy zrobione i mozna powiedziec nic wiecej wiec cena jest ok.
ja wam powiem tak, autko naprawde ładnie zrobione , widać ze lakier nowy a chłopaczek młody i dbał o autko bo to moze jego oczko w głowie,teraz sprzedaje bo moze mysli nad czym innym jak napisał bmw ?? ja gdybym mial taka gotowke to mnoze i bym kupił wiadomo po ogledzinach
bo lubie takie mody w autkach nie za bardzo a jednak widać styl