Golf 4 Klub Polska
ale plątanina, ogarnąć 4 takie same rozmiary i nie bawić się w takie łącznie... w ogóle 225 to głupota kłaść... kawał kapcia i zamuli się ten samochód w ogóle...
Theblues888, ja założyłem do siebie 245/45/17 - to to dopiero zamuliło samochod :-D 1.5 obrotu kierownica i kolo o wahacz sie blokowalem bo miejsca nie bylo .. Takze Kuba nie polecam tak szerokich kapci !
Zrób wszystkie w jednym rozmiarze 215/50/17. Nie masz szerokiej felgi więc spoko się skomponuje to wszystko.
Tak jak pisze theblues, nie ma po co się bawić w takie dobieranie rozmiaru, że tył szersze, przód węższe.
no ale wszystkie opoki jakie wypisałem mam za free
to je weź, jedź na wulkanizacje i wymień za takie same 4 żeby były
theblues888 napisał:
to je weź, jedź na wulkanizacje i wymień za takie same 4 żeby były
Niechetnie ale zgodze sie z nim-raz dla bezpieczenstwa, dwa wizualizacja lepsza
nie musisz się zgadzać... ja wiem co piszę i radze jemu dobrze...
ta pierwsza część była zbędna...
theblues888 napisał:
... ta pierwsza część była zbędna...
Wyraziłem tylko swoja opinie/zdanie-jest demokracja/wolnosc słowa-ot Twoje cięte słowa
myślisz że tu są ludzi którzy mają ograniczone myślenie ? wszyscy widzieli poddekst w tym, ironie albo prowokacje...
no spoko ale te co mam aktualnie są na max pół sezonu a tamte na 2 max 3 chyba że przy pałowaniu to 1
1.6 nie będzie pałowania że Ci gumy w sezon zejdą... jedź na wyulkanizacje daj mu co masz i niech da ci 4 takie same...
Proszę ZAMKNĄĆ, USUNĄĆ---> róbta co chceta już więcej aktualizacji w tym temacie nie będzie.
uuuuu-az tak zle z golfem?? Szkoda
No cóż szkoda.
Z mk4 nie będzie aktualizacji "bo to nie moje auto" ale jak dobrze pójdzie (czytaj będzie praca w lato i zarobię trochę) to kupię sobie własne auto. Jeśli nie będziecie mieli nic przeciwko to założę tu galerię najpewniej będzie to e36 już mam na oku (wiem padniecie śmiechem) 1.6 m43b16 z podtlenkiem LPG sory ale nie mam stałych dochodów a z kieszonkowego to wytankuję LPG a dlaczego nie 2.0+? bo opłaty mnie zjedzą nawet jak tata będzie właścicielem a jak nie będzie nic ciekawego z e36 to e34 a jak nie BMW to dresowóz mk3
>.< pożyjemy zobaczymy jeśli nie będziecie mieli nic przeciwko to założę galerię MOJEGO auta
Tak to włśnie dobrze okresliłes-"stałe dochody".Mysle,ze chłopaki beda wyrozumiali dla Ciebie (mi to niebedzie przeszkadzało) i innego poza vag'iem autka.No chyba ze "narcyz" sie zabulodczy i bedzie pisał głupie teksty
Hejo Kuba. Jak tam sprawa w kwestii pracy i obecnego lub nowego samochodu? Coś się ruszyło w temacie?
ogółem miało nie być aktualizacji ale co mi tam opowiem co nie co :V
Ogółem miałem małą spinkę z mamą wiadomo jak to jest, się wkurzyłem sprzedałem ABT 17", sprzedałem też 16" alu i teraz gofer dostał "nowe" opony na stalówki i "ori" kołpaki :v Opony przód dot 1307 (wiem stare ale kupowałem w kpl z tylnymi a się opłacało) tył do 1013 i przód i tył mają sporo mięsa, kołpaki są z allegro ale spokojnie, wyglądają jak z passata b5 :v Auto aktualnie ma na blacie około 290 000km wymieniony rozrząd INA + Pompa wody Ruville, króciec wodny, zalany nowy płyn G12, olej Motul 10w40, filtr oleju BOSCH, nowe świece NGK, nowe przewody wysokiego napięcia (nie pamiętam firmy) no i to w sumie wszystko, lakier bezbarwny jak odłaził, tak odłazi :v
, odkryłem, że dach był 2 razu malowany, bo jedna warstwa odeszła ogółem auto jest do porobienia ale "to nie moje auto" jak to określiła moja mama :v Więc teraz w lato jako młodociany pracownik szukam pracy i biorę od Cioci golfa MK3 1996 1.6 AEE (101KM) to jest to samo co AKL tylko kolektora ssącego nie ma plastikowego a metalowy, oczywiście podtlenek LPG jeszcze stary kopciuch nie sekwent, klima (do nabicia) ale kompresor działa, tarcze przód i tył, kubełki, sierpy, MFA, szyby w prądzie ogółem ja Cioci szukałem, byłem oglądać i kupiłem
Jest parę rzeczy do porobienia ale jako "technik mechanik" powinienem to ogarnąć :v z właszcza, że jest za śmieszne pieniążki i mam abnitny plan aby włożyć do niego deskę i całe wnętrze z mk4
Już jest jedna osoba która tego dokonała czytałem, daleko do tej osoby nie mam, więc mam nadzieję, że w razie czego mi pomoże tylko chciałbym recaro beżowe podgrzewane, dół deski beżowy, kierownica od mk4 Cabrio (3- ramienna), licznik z Audi a3 z MFA bo znaleźć bez CAN do mk4 graniczy z cudem za normalne pieniążki :v
(zdjecia podeśle później, jak zrobię :V
)
Ostatnio edytowany przez kubol1990 (2016-05-11 13:48:43)
Dobra to może dokończę już temat
a więc tak, do Golfa założyłem moduł komfortu obsługujący piloty i dodałem mu kluczyk scyzoryk, doszlifowałem grot oraz przełożyłem pastylkę immo i działa bez problemu, i to w sumie tyle z pozytywnych rzeczy bo niestety, ale golf został sprzedany Następca to Audi a4 b5 1.6 benzyna +LPG, może założę galerię aczkolwiek jest to auto mamy, ja może kupię sobie jakiegoś gruza w tym roku
Proszę o zamknięcie galerii