Golf 4 Klub Polska
Heh w kolesia z mojej okolicy wpadł pod busa, luknijcie jaką cene chce za niego heh:D
http://allegro.pl/golf-iv-1-9-tdi-recar … 33705.html
gość troche wsadził w autko, ładne nie ukrywajmy ale puk nie wygląda dobrze i troche robocizna bedzie kosztowała
P
Ostatnio edytowany przez kapuch (2014-01-07 07:52:24)
Jak włożył to niech na części sprzeda, ciężko sprzedać rozbite auto jeszcze za taką kase .
Przesadzona cena i to grubo same lakierowanie w ograniętym warsztacie to koszt powyżej 1000zł
to za całe auto pewnie by chciał 17tyś rocznik 98 w dodatku ;D
Ja bardzo chetnie sie zakolegowal z kilkoma czesciami z tego auta
i szkoda ze w 3d ma bo jeszcze bym sie zakolegowal z siedzeniami i boczkami
a ile byscie dali za lampy tyl i alusy przy nim?
Takie golfy i jeszcze z tym silnikiem to po 5-6 tyś chodzą jak ktoś potrzebuje kupić zrobić i jeździć.
Dla mnie nic nie warty po na pompie ( nie piszę że zły ale słabe osiągi) A to że on na zakładał zegarów, radio jakieś kamera cofania hamulce 288mm i wzmak z piecem. To niech to wyciągnie i sprzeda bez.
Dla mnie 5 tyś i nic więcej.
Ostatnio edytowany przez Eizon (2014-01-07 20:19:29)
300km jest w zasięgu każdego TDI.
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kół. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
Chcesz być w czołówce pisz na PW. >>>Mazowieckie<<<
Dzis bylem oplacac swojego i przy wyliczaniu ac klientka wycenila mojego na 10700:) a ten rozwalony i jaka cena
Ostatnio edytowany przez stalanek (2014-01-08 00:38:41)
Eizon napisał:
Takie golfy i jeszcze z tym silnikiem to po 5-6 tyś chodzą jak ktoś potrzebuje kupić zrobić i jeździć.
Dla mnie nic nie warty po na pompie ( nie piszę że zły ale słabe osiągi) A to że on na zakładał zegarów, radio jakieś kamera cofania hamulce 288mm i wzmak z piecem. To niech to wyciągnie i sprzeda bez.
Dla mnie 5 tyś i nic więcej.
haha :] ciekawe gdzie kupisz golfa z 5-6 tys. dobre chyba w stanie krytycznym:P
luke265 napisał:
Eizon napisał:
Dla mnie 5 tyś i nic więcej.haha :] ciekawe gdzie kupisz golfa z 5-6 tys. dobre
chyba w stanie krytycznym:P
pewnie o to chodzi ze rozbitego mozna kupic za 5-6 tys. tym bardziej w tym roczniku
Jak się dokłada do auta to trzeba się liczyć z tym że nigdy się włożonych pieniędzy, czasu i serca nie odzyska a tym bardziej po spotkaniu z tramwajem