Golf 4 Klub Polska
Ja chętnie MK2 wpadne..
300km jest w zasięgu każdego TDI.
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kół. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
Chcesz być w czołówce pisz na PW. >>>Mazowieckie<<<
Jak ktoś by chciał jechać z okolic trójmiasta ale nie będzie miał autka czy coś to będe jechał z Gdańska przez Nowy Dwór i Elbląg, albo Swarożyn, Elbląg, Dzierżgoń, albo Smętowo, Kwidzyn - i mogę zabrać
Jak będziesz jechał przez Elbląg to zgadamy się gdzieś na obwodnicy i polecimy razem
I to, to ja rozumiem
Ktoś wybiera się z Dziewczyną , Siostrą , kuzynką ?
Ja biorę Swoją Dziewczynę więc by nie było nudno przydałaby się jeszcze jakaś
Wezmę swoją też żeby miały co robić a nie głowę zawracać i stękać ;p
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kół. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
http://www.vwgolf.pl/2014/03/05/rozpocz … g-familia/ , o nawet na tym osrodku mozna zanoclegowac z racji taniego noclegu
Sorry za tak duzy spam, ale doczytalem sie ze jesli pojedziemy grupa to zorganizuja nam miejsce kolo siebie, nocleg bedzie z soboty na niedziele. Tak ze, jak sa chetni to moge do nich napisac podac liste-
imie nazwisko kierowcy, samochod model rok itp, i wiek i imie nazwisko osoby towarzyszacej 15zl kierowca/auto + 5 towarzyszka/towarzysz ! Co Wy na to ?
No i gicior to ja zaczne od siebie liste, bede zbieral np do srody i wysle, moze tutaj podajmy dane zeby bylo latwiej
Golf 4 1.4 75km, 1999rok. - rejestracji jeszcze nie podam bo bedzie przerejestrowany na dniach A osoby ktore chca zostac na noc na dole dopisza - chęć wzięcia udziału w afterparty i zostania na noc.
Adrian Okrój, 02.08.1994
Daria Lango, 20.07.1994
chęć wzięcia udziału w afterparty i zostania na noc.
Moja rejestracja to W2 SYNEK
Pozwolicie Panowie że się wproszę
Dopisać mnie do listy! Eizona każdy zna to problemu nie będzie ;p
Spoko spoko
a co do zapisów to po weekendzie dam znać bo może kogoś skręcę
Ostatnio edytowany przez adriano7891 (2014-03-08 07:25:14)
Będę
Zachęcam wszystkich do przyjazdu :
Tu jest strona ośrodka gdzie wszystko jest organizowane :
http://www.lesna-ilawa.pl/
Im więcej nas pojedzie tym będzie raźniej i większa zabawa !
Zachęcam też do brania Swoich Dziewczyn lub innych pasażerów
Dobrze że ma ktoś chęci się tym zająć
Niech ktos zobaczy na fejsie jak wygladala Ilawa rok temu ile aut itd.
Bo wiecie ja nie zyje nie ma facebooka
PILNE.
Cześć.
Dopisaliśmy Was do listy. Jeżeli chodzi o wpłaty to możecie zapłacić na miejscu za wjazd o ile wpłacicie wcześniej za nocleg, ponieważ ten musimy zarezerwować. Ewentualnie możemy się umówić, że osoby które chcą zostać wpłacą bezzwrotną zaliczkę w wysokości 50% kosztu wjazdu i noclegu. W związku z kosztami ośrodka i ograniczoną liczbą miejsc nie możemy sobie pozwolić na rezerwacje wjazdu i noclegu bez wpłaty.
Tytuł wpłaty "rozpoczęcie VF, nr rej."
kwota
- dla każdej pary zostającej na noc: 100 zł (ewentualnie zaliczka 50 zł) -> TO JEST ZA NOCLEG + WJAZD
- dla osoby bez noclegu: 15 zł płatne w całości
łącznie 315 zł
dane do wpłaty:
Paweł Niksiński
10 1940 1076 5785 9802 0000 0000
Jak tylko zaksięgujemy wpłatę prześlemy potwierdzenie, Kartę Uczestnika i Regulamin, są one również dostępne na stronie wydarzenia na Facebooku.
Pozdrawiamy, ekipa Vag Familia
Za co te 315zl bo nie rozumiem chociaz czytam 10 raz.. Wjazd 15 zl chodzi o samochod a ze jest np w nim 5 OSOB to juz nie ma znaczenia?
Ostatnio edytowany przez Eizon (2014-03-12 22:05:45)
Eizon :
100 zl - ja i moja
100zl - Ty i Twoja
100zl - oskar i jego
15zl - adriano
Łącznie - 315 zł
15zł - samochód + kierowca, każdy pasażer +5zł
Też nie rozumiem o co chodzi z tymi 315 zł
Ale Eizon tak czy inaczej , nocleg 40zł za osobę , 15 zł za wjazd auta z kierowcą i 5 zł za pasażera
no dobra jestem z nimi na łączach, mamy czas max do następnej środy. Zostały ostatnie 4pokoje 2osobowe, ktos cos jeszcze czy nikt napewno ??
na pewno zaznaczyłeś , że my zajmujemy tamte pokoje by się nie okazało , że do następnej środy my wpłacimy, a nie będzie dla nas pokoi
Wszystko fajnie rozumiem ze 315 to suma ogolna za cztery samochody i 7 osob:p ale jak poorzednie edycje tego vaga?
Ja tylko jadę na zlot bez noclegu