Golf 4 Klub Polska
Witam
Zacz±³em siê zastanawiaæ czy jest mozliwa wymiana zegarów w mojej golfinie na takie z komputerem. Czy to duzo roboty zeby podpi±æ komputer i oczywi¶cie ¿eby on dzia³a³? Czy zegary od 1,4 pasowa³yby do 1,6? Dodam ¿e auto mam z 2000r.
Prosze o jakies wskazówki i odpowiedzi czy jest sens sie w to bawiæ w ogole...
jestem zainteresowany i jak da sie tak prze³o¿yæ
Raczej nie bêdzie to takie hop siup.
W moim przypadku, zegary odmowi³y posluszeñstwa. Jaki¶ majster, kasuj±c przebieg, nie wiedzia³ co robi i spierdzieli³ sprawe.
Teraz muszê kupic nowe zegary, i omin±æ immo w kompie, taka przyjemnosc 500 z³ licznik + robota..
¦rednio op³acalne, ale je¿eli tak chcesz....
Licznik z 1/2 FIS mo¿na kupiæ za 50z³, a do 150z³ jest ich jak psów. Do tego robota we w³asnym zakresie z laptopem na kolanach lub zleciæ komu¶ z np. forum - zap³acisz zale¿nie od znajomo¶ci, ale nie wiêcej ni¿ 100z³.
Immo napewno musisz usun±æ? Jakie mia³e¶ liczniki i jakie montujesz?
Ostatnio edytowany przez Crash (2014-08-07 20:50:19)
Ja wymienialem u siebie zegary na 1/2 fis jest to do zrobienia jak najbardziej , pierwsze co to musisz wyj±æ licznik albo za pomoc± Vaga spisaæ numery ¿eby dopoasowac drugi, od razu bêdziesz wiedzia³ czy masz can czy nie , musisz kupic jeszcze manetkê i jak chcesz temp. na zegarze to czujnik temp. zewnêtrznej.
trzeba po³±czyæ manetkê z zegarami i czujnik temp. pó¼neij Vag i kodowanie kluczyków przepisanie Vin itp.
Ostatnio edytowany przez kolunio21 (2014-08-08 19:44:30)