Golf 4 Klub Polska
mam pytanie jaką moc maksymalnie wytrzyma sprzęgło od sharana btb i jaki moment maksymalnie wytrzyma. czy musze kupic wytrzymalsze sportowe. odpiszcie proszę bo to bardzo ważne z góry dziękuję
ale z jakiej wersji od sharana? i do jakiej mocy chcesz zrobic autko
kulaga6@o2.pl napisał:
mam pytanie jaką moc maksymalnie wytrzyma sprzęgło od sharana btb i jaki moment maksymalnie wytrzyma. czy musze kupic wytrzymalsze sportowe. odpiszcie proszę bo to bardzo ważne z góry dziękuję
BTB 150km.. Sprzęgło pewnie z 420Nm za to dwumas dużo znosi..
Ostatnio edytowany przez Eizon (2014-08-14 20:03:35)
300km jest w zasięgu każdego TDI.
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kół. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
Chcesz być w czołówce pisz na PW. >>>Mazowieckie<<<
auto będzie miało gdzieś tak 220km lub 230km i czy te sprzęgło wytrzyma taką moc i większy moment?
sprzęgło ma wytrzymać moment a nie moc ;p
Seryjne sprzęgło od BTB tak max 440Nm ale i tak proponuje kevlar założyć.. Bo to szkoda czasu i pieniędzy na zabawy. temat przerabiałem i przyspieszanie z niskich obrotów na dużym biegu rozwala te sprzęgła.. Chyba że będziesz miał te 440Nm przy 3-3.5 tyś obr w tedy sprzęgło wytrzyma spokojnie.
300km jest w zasięgu każdego TDI.
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kół. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
Chcesz być w czołówce pisz na PW. >>>Mazowieckie<<<