Ogłoszenie

#1 2016-01-25 10:41:40

Airbon

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961017.gif

Zarejestrowany: 2016-01-25
Posty: 2
Punktów :   

ramka Pod radio

Witam.

Mam nie typowy problem z moim autem o toż chcę zmienić radio z orginalneg na nowe ale nie mge znaleść nigdzie zaślepki pod golfa 4 na allegro są tylko do golfa 5 ale to raczej nie bedzie pasować ?

Dodam, ze mam radio DELTA 4 więc jest troszkę duże i nie wiem czym bym miał zasłonić tą wnękę pd nowym radiem...


pozdrawiam Piotr

Offline

 

#2 2016-01-25 11:46:27

 lukszumk3

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961017.gif

Skąd: Sławęcice
Zarejestrowany: 2015-04-12
Posty: 245
Punktów :   10 

Re: ramka Pod radio

Nowe radio 1DIN wkładasz normalnie na górę lub na dół, a w powstałą dziurę 1DIN montujesz schowek https://spplthumb.blob.core.windows.net … 034057.jpg
Będzie to wyglądać tak: http://www.fotem.pl/data/5545e6c44915a5 … 505094.jpg

Ostatnio edytowany przez lukszumk3 (2016-01-25 11:48:56)

Offline

 

#3 2016-01-26 00:26:33

Airbon

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961017.gif

Zarejestrowany: 2016-01-25
Posty: 2
Punktów :   

Re: ramka Pod radio

ok dzieki

Offline

 

#4 2016-01-29 16:33:58

Koniak11

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961017.gif

Zarejestrowany: 2016-01-29
Posty: 17
Punktów :   
Silnik :: 1.6 FSI
Moc [KM] :: 110
Rok :: 2002
Imię :: Paweł

Re: ramka Pod radio

A jeszcze takie pytanie wrzuce żeby nie zakładać nowego tematu: Do demontażu fabrycznego radia 2din z cd trzeab mieć klucze? Czy da radę bez nich, oczywiście tak żeby niczego nie uszkodzić?

Offline

 

#5 2016-01-29 19:49:47

 lukszumk3

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961017.gif

Skąd: Sławęcice
Zarejestrowany: 2015-04-12
Posty: 245
Punktów :   10 

Re: ramka Pod radio

Ucinasz sobie blaszki cienkie na szerokość otworów w które wkłada się klucze, potem w każdy otwór wkładasz blaszkę, aby odblokować zapadki, po czym delikatnie podważasz radio z którejś strony i zacznie wychodzić I nie potrzeba żadnych kluczy
A bez kluczy czyli blaszek radia nie wyjmiesz, bo zamki trzymają dosyć mocno 

Ostatnio edytowany przez lukszumk3 (2016-01-29 19:50:28)

Offline

 

#6 2016-01-29 23:21:57

 Chrzanek

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1240164987.gif

Skąd: Ostrołęka
Zarejestrowany: 2014-08-05
Posty: 2636
Punktów :   45 
Silnik :: 1.8 t
Moc [KM] :: 215
Rok :: 1999
Imię :: Marcin
WWW

Re: ramka Pod radio

Jak będziesz zmieniał radio i kupisz nowe to będą do niego dołączone takie właśnie blaszki i nimi sobie wyjmiesz obecne 2din


1.8t | rs6 18" | lc9z | Pakiet v6 | 213km | 308nm
https://s20.postimg.cc/8wau50wzx/13000253_1128415803883584_6071923617459105010_n.jpg
bit.ly/sklep_on-line_FM_Chrzanowski - mój sklep internetowy

Offline

 

#7 2016-01-30 22:45:38

Koniak11

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961017.gif

Zarejestrowany: 2016-01-29
Posty: 17
Punktów :   
Silnik :: 1.6 FSI
Moc [KM] :: 110
Rok :: 2002
Imię :: Paweł

Re: ramka Pod radio

Radio już mam kupione Pioneer mvh180 (ono ma inne klucze niż radio z golfa) obecnie jest w Marei , pewnie jak będę zamawiał półkę nad radio to i klucze sobie domówie do fabrycznego, 5zł to nie duży wydatek a wyjdzie bez problemów :d

Ostatnio edytowany przez Koniak11 (2016-03-09 18:43:14)

Offline

 

#8 2016-03-09 18:43:18

Koniak11

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961017.gif

Zarejestrowany: 2016-01-29
Posty: 17
Punktów :   
Silnik :: 1.6 FSI
Moc [KM] :: 110
Rok :: 2002
Imię :: Paweł

Re: ramka Pod radio

Na alledrogo są 2 rodzaje ramek, która będzie lepsza? (chodzi o wymiary)
1. http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=59 … ule_id=201

2. http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=60 … ule_id=201

I nie wiem czy podane wymiary to są wymiary wewnątrz ramki, czy na zewnątrz. Help

Ostatnio edytowany przez Koniak11 (2016-03-09 19:02:57)

Offline

 

#9 2016-03-10 09:00:11

 puly169

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422960990.gif

Skąd: Podkarpacie / Brzozów
Zarejestrowany: 2013-07-17
Posty: 1017
Punktów :   
Silnik :: 1.6 SR AKL
Moc [KM] :: 101
Rok :: 1997
Imię :: Mariusz

Re: ramka Pod radio

Weź metr i wymierz jakie są wymiary tej dziury i już sobie dopasujesz półkę. Moim zdaniem lepsza chyba będzie ta 2 półka.


Jeżeli czegoś nie da się zrobić, potrzebny jest ktoś, kto o tym nie wie – przyjdzie i to zrobi.
DKR "Czorny" 1.6 SR

Offline

 

#10 2016-03-10 16:11:43

 grzybekdaro

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961017.gif

Skąd: Limanowa
Zarejestrowany: 2015-07-12
Posty: 51
Punktów :   
Silnik :: 1.9 TDi AXR
Moc [KM] :: 101km --> ≈160km
Rok :: 2002
Imię :: Darek

Re: ramka Pod radio

La to mam taka obitą materiałem w srodku jest duzo lepsza

Offline

 

#11 2016-03-10 17:37:43

 Chrzanek

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1240164987.gif

Skąd: Ostrołęka
Zarejestrowany: 2014-08-05
Posty: 2636
Punktów :   45 
Silnik :: 1.8 t
Moc [KM] :: 215
Rok :: 1999
Imię :: Marcin
WWW

Re: ramka Pod radio

Dużo lepsza to będzie ori półka. Wejdź w giełdę części i chłopaki na pewno mają za grosze taką ori półkę, a nie ten shit z allegro.


1.8t | rs6 18" | lc9z | Pakiet v6 | 213km | 308nm
https://s20.postimg.cc/8wau50wzx/13000253_1128415803883584_6071923617459105010_n.jpg
bit.ly/sklep_on-line_FM_Chrzanowski - mój sklep internetowy

Offline

 

#12 2016-03-10 18:10:32

 kane

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961052.gif

Zarejestrowany: 2014-10-25
Posty: 2919
Moc [KM] :: wystarczy
Rok :: 2002
Imię :: polonista

Re: ramka Pod radio

.

Ostatnio edytowany przez kane (2017-05-14 17:56:56)

Offline

 

#13 2016-03-10 19:11:26

 grzybekdaro

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961017.gif

Skąd: Limanowa
Zarejestrowany: 2015-07-12
Posty: 51
Punktów :   
Silnik :: 1.9 TDi AXR
Moc [KM] :: 101km --> ≈160km
Rok :: 2002
Imię :: Darek

Re: ramka Pod radio

O to mi chodzilo

Offline

 

#14 2016-03-11 14:27:33

wotr202

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961017.gif

Zarejestrowany: 2015-12-28
Posty: 28
Punktów :   
Silnik :: 1.9 TDI
Moc [KM] :: 101
Rok :: 2001
Imię :: Paweł

Re: ramka Pod radio

Witam, jeśli radio jest sprawne i nie zniszczone, to byłbym zainteresowany.
Pozdrawiam

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
golf4.pun.pl dj wesele wielkopolska Podziękowania dla rodziców przedszkole Piła Prawnik Poznań pomocneforum