Golf 4 Klub Polska
.
Ostatnio edytowany przez miodek (2013-03-07 16:36:00)
.
Ostatnio edytowany przez miodek (2013-03-07 16:35:49)
Modyfikacje obserwuje już dłuższy okres czasu. Wszystko poszło w bardzo dobrym kierunku. Wielki szacunek za Golfa i wkład w życie forum.
Pozdrawiam,
Z
miodek mam pytanko czy ty zderzak przedni jak kupowałeś to zostawiałeś tą siatkę czy jakoś wstawiałeś kratki od rki bo słyszałem ze właśnie problem jest w tych zderzakach z allegro z kratkami.
A i jeszcze pytanko na jednym zdjęciu widzę jedno wyjście na wydech a na 2 już są dwa wycinałeś czy zaślepka jakaś?
.
Ostatnio edytowany przez miodek (2013-03-07 16:35:29)
Czyli w przednim masz siatkę tak? a jak ze zderzakiem z tyłu nic nie pęka laminat? bo z absu nie ma w sprzedaży tylnego. Jak kupiłeś to normalnie pasowały czy trzeba było coś robić żeby spasować ? Pytam bo mój zderzak dzisiaj się złamał na garbie po środku ulicy, pokleiłem go na gorąco tak żeby się trzymał no i szukam teraz właśnie czegoś.
Ostatnio edytowany przez Extreme (2012-07-07 22:08:54)
.
Ostatnio edytowany przez miodek (2013-03-07 16:35:19)
zastanawiam się jeszcze bo kurde nie mieszkam centralnie we wrocławiu tylko okolice i przez miejscowości niektóre to jest taki asfalt przez ciężarówki rozjechany że puszczam kierownice i nie wyjedzie auto za obszar drogi
fajnie że CI się podoba co robisz , fajnie że już daleko zaszedłeś . ja właściwie idę w odwrotnym kierunku mam 1.8T i nalepke 1.6 na klapie ... i czasem się dziwią , ale muszę 1.4 nalepić gdyż na SDI sie nie nabiorą
.
Ostatnio edytowany przez miodek (2013-03-07 16:35:05)
miodek jak już do mnie co ma asfalt do zderzaków, od rki nie jest czasem trochę większy od zwykłego? Bo nie zamierzam założyć czegoś przez co będę musiał jeździć powolutku żeby tylko nic nie urwać.
.
Ostatnio edytowany przez miodek (2013-03-07 16:34:54)
Zupelnie nie rozumiem tego calego przedsiewziecia z 1.4 i R32 look-iem. Za te pieniadze moznaby sprzedac te 1.4, dolozyc i kupic chociazby 1.8T. Po co ten R32 look skoro wystarczylby kawalek prostej zeby Cie wziac jakims TDI-kiem? Mozna porownac to do carbonu i carbon look-u - to drugie zawsze bedzie tylko podobne do tego pierwszego. Oczywiscie bez hejtingu, bo auto wyglada cacy ale takie moje zdanie, ot co
.
Ostatnio edytowany przez miodek (2013-03-07 16:34:43)
.
Ostatnio edytowany przez miodek (2013-03-07 16:34:32)
Miodek możesz wstawić kilka fotek lub podesłać mi na email z tymi felgami 5 ramiennymi i rozmiar bo wyglądają interesująco a mam srebrnego golfika i szukam czegoś ciekawego
Mariusz.Ozimek@interia.pl
.
Ostatnio edytowany przez miodek (2013-03-07 16:34:19)
.
Ostatnio edytowany przez miodek (2013-03-07 16:34:02)
niezle.
ile trzeba tak za kompletne xenony liczyc?
.
Ostatnio edytowany przez miodek (2013-03-07 16:33:46)
700 zl za xenony to niezle ale pierwszej generacji czy drugiej?
nie wydechu nie planuje, przy tdi i tak nie ma cudow z klangiem
.
Ostatnio edytowany przez miodek (2013-03-07 16:33:36)
hehe wystarczy drugi kierunkowskaz założyć mam kpl na sprzedasz jakbyś chciał a zeby były pomarańczowe to je malujesz motipem zeby wyglądały 2 zestawy tak samo bo to trudno znaleść 2 idealnie takie same oprawki
nawet na czarno ludzie oklajają i ładnie to wyglada
no 1. gen. ma przetwornice ktore sie umieszcza gdzies w blotniku a 2. gen. ma ztylu lampy.
no miodek ten zderzak jest w planach ale bez wyciecia na rure.
.
Ostatnio edytowany przez miodek (2013-03-07 16:33:23)
ale to nawet nie zdejmujesz lamp tylko tak wykręcasz jakby co to mam kilka lamp na części potłuczone połamane itp coś zawsze się znajdzie
.
Ostatnio edytowany przez miodek (2013-03-07 16:33:13)
nie nie wtedy podłączasz równolegle obie zarówki i obie mrygają
.
Ostatnio edytowany przez miodek (2013-03-07 16:33:01)
No bardzo ladny ten twoj GOLFIK
.
Ostatnio edytowany przez miodek (2013-03-07 16:32:51)
.
Ostatnio edytowany przez miodek (2013-03-07 16:32:40)
Super wyszło!
.
Ostatnio edytowany przez miodek (2013-03-07 16:32:27)
.
Ostatnio edytowany przez miodek (2013-03-07 16:32:14)
takie coś chcesz wsadzić do mk4?
http://www.poturbowani.pl/p/298/7099/ma … onowe.html
ktos juz doradzal zeby to sprzedac albo 1.8T wlozyc?
300km jest w zasięgu każdego TDI.
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kół. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
Chcesz być w czołówce pisz na PW. >>>Mazowieckie<<<
ogólnie to znudziło mi się odpowiadać na komentarze (złośliwe),
lepiej robić swoje niż wysłuchiwać komentarzy chłopców co dostali od taty tdi jednyne co potrafią zrobić to chip,
auto mam do miasta bez ambicji sportowych,
nie ma dla mnie różnicy czy auto przyspiesza 3 sekundy szybciej do 100-tki czy nie więc wole robić to co robie,
benzyna droga, jade spokojnie swoją drogą, ale widać że zawsze się znajdą ludzie którym się coś nie spodoba,
z resztą może za dużo kawy i za dużo stresu cholera wie,
pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez miodek (2013-03-08 13:11:52)
miodek napisał:
ogólnie to znudziło mi się odpowiadać na komentarze (złośliwe),
lepiej robić swoje niż wysłuchiwać komentarzy chłopców co dostali od taty tdi jednyne co potrafią zrobić to chip,
auto mam do miasta bez ambicji sportowych,
nie ma dla mnie różnicy czy auto przyspiesza 3 sekundy szybciej do 100-tki czy nie więc wole robić to co robie,
benzyna droga, jade spokojnie swoją drogą, ale widać że zawsze się znajdą ludzie którym się coś nie spodoba,
z resztą może za dużo kawy i za dużo stresucholera wie,
pozdrawiam
jeśli miałeś na myśli min. mnie to nie ja nie dostałem na auto, sam na nie zapracowałem. Od tego jest forum każdy może się wypowiadać, każdy może zgłaszać swoje sugestie i uwagi. A co do złośliwych komentarzy to ja tutaj takich nie zauważyłem
w zasadzie to nie celowałem w nikomo ale jakbyś po raz 10-ty czy 20-ty czytał że nie opłaca się nic robić w moim aucie i że masz zrobić swap to już chyba każdy by odleciał na orbite,
a przynajmniej ja..
kolego trzeba sie wyluzowac i nie bracc wszystkieego na serio tylko pol zart najlepiej:) a jak ktos dostal od Ojca na golfa to go Ojciec spartolil do szpiku kosci:p Bo albo zostanie z golfem do trzydziestych urodzin. albo zakombinuje z OC i wydzwoni go tyle razy. az uzbiera na druugi
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kół. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
chyba masz racje, wlepie sobie w stopce NIE ROBIE SWAP, NIE PALNUJE, I LOVE 1.4 może pomoże,
jak juz tak daleko zaszedles w look R32 to znacczkow poszukaj w grill na klape:p
to bardziej w twoim stylu skoro o tym wspominasz :-)
Moje V5 szybsze od r32 ;p