Golf 4 Klub Polska
Eizon napisał:
Moje V5 szybsze od r32 ;p
Może i szybsze, ale Golfem Miodka to nie wstydził bym się na ulice wyjechać.
Póżniej byś zaczął
Ale nie bądź taki złośliwy Bo Cię za kare przewiozę
Ostatnio edytowany przez Eizon (2013-03-10 16:43:45)
300km jest w zasięgu każdego TDI.
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kół. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
Chcesz być w czołówce pisz na PW. >>>Mazowieckie<<<
Przygotowania do kolejnych modów:
1) Strumienica AWG Polonez G 55/550:
W planie badanie na hamowni przed i po założeniu strumienicy, aby urwać dyskusje w temacie, czy coś daje czy nie.
2) FIS full + osprzęt + chromy:
Potrzebny jeszcze czujnik temperatury i ew. nowy wyświetlacz ponieważ obecny nie jest w pełni sprawny.
Ostatnio edytowany przez miodek (2013-03-17 13:55:22)
Ja jeszcze mało widziałem w takim razie w życiu ;p
Powodzenia
300km jest w zasięgu każdego TDI.
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kół. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
Chcesz być w czołówce pisz na PW. >>>Mazowieckie<<<
ile Cie kosztował full fis ?
Za FIS full dałem 270 zł z tym że wyświetlacz jest częściowo sprawny, zobacz powyżej.
Zastanawiam się co z tym wyświetlaczem, czy można go naprawić w jakiś sposób.
Możesz spróbować korzystać z usług firm tego typu
http://www.auto-met.net/naprawa-licznikow/
No chyba będę musiał to zrobić, szkoda by montować z rozwalonym wyświetlaczem. Jak zwykle za mało kasy więc, na jakąś chwile trzeba spałzować, może jutro podłapie i załatwić najpilniejsze sprawy.
Gość
Ale widze w srodku zwykle foteliki Planujesz wstawic koniga R-ki?
Bylaby miazga
Ogolnie pozytywnie na maxa ;p
Czytasz mi w myślach (puki co jest co robić pilniejszego z autem jednak myślę o tym), można:
1) kupić te dwa elementy i narzucić na siebie (Konig K5000 + 1J0882805ENQZZ):
2) kupić od razu komplet:
Mała aktualizacja, zamontowałem w końcu dolot, bierze zimne powietrze, znaczy jest lepiej
W tym calym R14 to chyba brakuje najważniejszego... osobiście wolałbym jeździć w budzie 1.4 a pod maska 3.2
w odwrotnej kolejności... śmierdzi kompleksami 1.4
a tak z ciekawości to gdzie podpieles odme? gdzieś ten majonez musi ściekać...
Ostatnio edytowany przez Waqa (2013-08-02 22:03:13)
nie powiem ci gdzie się znajduje odma, ale powiem ci ze nie jednej osobie by przeszły dreszcze jadącej 180hp tdi widząc tak ładne spasowane 1.4 pod pakietem od erki
@Waqa: Odma bez zmian. Seryjnie rura od odmy wpada do filtra powietrza (czarny zagięty w kolanko przewód), obecnie sterczy po lewej stronie silnika.
@mateusz3566: Dzięki, nawet to wyszło. Jestem zadowolony puki co z modów. Oprócz wyglądu udało się odmulić ten mały silnik, naprawdę ładnie idzie.
thx