Golf 4 Klub Polska
Cześć! Mam pytanie z rodzaju "estetyka i wpasowanie elementów". Mianowicie gdzie mógłbym zamontować radio CB, żeby się wkomponowało? Czekam na wszelkie propozycje oprócz "półka nad/pod* radiem", bo to miejsce chcę wykorzystać do czegoś innego. Pozdrawiam!
*niepotrzebne skreślić
Ja mam przykręcone do tunelu środkowego od strony pasażera , nie przeszkadza , kabli nie widać ani od zasilania ani od anteny CB bo wszystko jest w tunelu , pasażer nie zachacza ani nic podobnego , łatwo można obsługiwać Tutaj masz zdjęcie , stare ale CB mam cały czas tak zamontowane https://www.flickr.com/photos/93482705@N04/19171148882/
Ostatnio edytowany przez Wiśnia (2017-05-29 13:30:18)
Bardziej chodziło mi o schowanie gdzieś żeby był sam panel widoczny, a nie odstawało od tunelu, np wyciąć otwór w desce rozdzielczej, tylko wtedy gorzej z zamocowaniem. Np. w Astrze F był o tyle fajny patent, że pasował schowek/półka podsufitki z Vectry B i tam moje CB pasowało idealnie, tutaj jest niestety gorzej, a nie chcę właśnie, żeby cokolwiek gdziekolwiek wystawało.
U mnie jest zaraz pod radiem, całkiem nieźle schowane, ale mam trochę kłopot z uchwytami na napoje. Po wysunięciu nic nie widać na panelu radia i dodatkowo uchwyt od strony kierowcy wspiera się o potencjometr z radia. Jutro wrzucę fotkę.
Jak masz podłokietnik jak ja to zamontuj pod podłokietnikiem i dla mnie bomba
Średnio mi się to widzi... żeby ustawić radio czy np zmienić kanał, to fajnie by było widzieć wyświetlacz. Pokażesz jak to wygląda u Ciebie?