Golf 4 Klub Polska
nie... air od kolegi z Łowicza
no ja też sie nie mogę doczekać choć sam nie wiem czy sezonu, zlotów czy jak wyjdzie ten pasztet ;d
Mateusz, a uchylisz rąbka tajemnicy co do ceny air ? bo używkę kupiłeś tak ??
Ja tam sie nie moge doczekać aż w następnym sezonie oblukam tego Twojego pokraka
za air dałem 2k... musze powymieniać pare rzeczy typu węże, obwadniacz kupić, tylne poduchy wymienić (mam nowe więc kwestia podmianki) no i pierdoły typu pociągnąć nową elektrykę... wszystko bardziej z racji swojej pewności i obeznania w temacie na wypadek draki niż konieczności
Czyli w fajnej monecie zestaw się trafił :-)
Sam będziesz robić czy masz jakiegoś magika ??
napewno będę chciał być przy tym... dużo czytam, znalazłem fotoporade, jedyne co to będę chciał pomoc przy stronie związanej z elektryką, mam kolegę elektryka i będziemy się bawić sam wole sie brać niż komuś dać zeby wiedzieć gdzie co mam rozłożone ;p
o dziwo przód powinno się dać spasować bez poszerzeń z 5.5 stopniowym kątem...
10,5 j na froncie ;d
tak wiem potrzebuje specjalisty bo to już jest chore ;d
ogółem lubię srogą glebę i szerokie koła, ale na moje wszystko ma swój umiar, a ten umiar to dla mnie są oryginalne błotniki, liczą się też zrolowanie ale poszerzanie to nie mój gust, bo zalatuje mi tu typowym Japanem/JDM'em. Wiem zaraz mnie ktoś zjedzie, że mylę pojęcia, że to JDM itd. itd., ale takie poszerzenia nie są w moim guście, więc ja daję nie, choć same felgi spoko, jak byś nadkola dobrze zrolował by nie weszło? :3
nawet nie myślałem o tym...
wali JDM na kilometr, ale scena już sie tak zazębiła ze nie ma ogarniczeń, ludzie kładą koła z bmw, robią poszerzki z jdm i inne akcje, u mnie jeszcze wpadną nakrętki pod jdm bo mi sie to podoba. poszerzki dla mnie mega pasują z racji takie ze raz załamanie stereotypu a dwa ze tworzą fajną linie z ori błotnikami... ludzie nie robią tego bo im szkoda błotników i tyle... ja chce zrobic krok więcej i dlatego taka decyzja. całość mega mnie robi mimo ze mega sie bałem to jest koks
śledzę fb golfa jestem na bieżąco będzie grubo
" Ty chory po**bie "
Śledzę cały czas poczynania na fb i trzymam kciuki :-) Na następny sezon muszę oblukać na żywca :-)
Projekt bardzo fajny, widać masz wizję swojego auta i ją realizujesz, ale jednej rzeczy pojąć nie mogę.
Pakujesz taką kase w golfa, a okna dalej otwierasz kręcąc korbką...
co do korki został mi moduł komfortu i znaleść lusterka w prądzie a tak wsio mam juz ori
Wypadałoby zrobić aktual. Niby się nic nie dzieje jakieś tam detale. Bardziej kompletowanie gratów i powolne skladanie tego co mam.
Z nowości co sweter dostał to podkładki pod belkę (centrowanie koła) podkładki jak by ktoś był chętny będą w sprzedaży bo ogarniamy temat z kumplem.
Rotory przygotowane do malowania kolor jaki wpadnie do kolor z palety bmw m3 nogaro silver z dodatkiem być może brokatu.
Kto nie widział jak szerokości wyglądają od tyłu
Granica rozsądku dawno przekroczona
300km jest w zasięgu każdego TDI.
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kół. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
Chcesz być w czołówce pisz na PW. >>>Mazowieckie<<<
dla mnie jest cacy ;d ładują do swetra po 11 cali i jest ok... kwesta gustu ;d kto co woli ;d
ale przesada ze ze szerokie koła czy bardzo wystają ?
Ostatnio edytowany przez theblues888 (2016-01-13 18:18:34)
napiszcie linka z golfem na fb
Dziękować
theblues888 napisał:
dla mnie jest cacy ;d ładują do swetra po 11 cali i jest ok... kwesta gustu ;d kto co woli ;d
ale przesada ze ze szerokie koła czy bardzo wystają ?
Myślałem raczej jak takie szerokie kolo i jeszcze pochylone się prowadzi przy 180-220 km/h
Czy to czasem nie będzie tylko na zlot i byle blisko i wooolno bo mi wolno
300km jest w zasięgu każdego TDI.
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kół. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
Chcesz być w czołówce pisz na PW. >>>Mazowieckie<<<
Ja bym oczekiwał, że po swapie auto będzie się prezentowało i będzie miało możliwość szybszej jazdy na eSce lub autostradzie.
Sam jestem ciekaw jak z prowadzeniem auta na takim set'upie będzie wyglądało
co wy gadacie... ja nie narzekałem na jazde na kątach ;d przód i tył to sie latało i po 150
theblues888, ale na poprzednim zestawie. Teraz będzie trochę więcej kątów miszczu
kąty zostaną te same... baaa nawet więcej opony będzie dotykać asfaltu
hit czy kit ? dla mnie hit !
https://www.youtube.com/watch?v=FYEfagN … e=youtu.be
jutro wrzucam kąty na przodzie, w piątek przymiarki kół ;d
EDIT
Reasumując...
Przód dysk ok 45mm chce mieć z czego stoczyć w razie co narazie idealnie jest 40mm ale wole dać więcej i schodzić niż dodawać potem do adapteru dysk. Kąt na przodzie to 5,5 (Dół 2,5, góra 3). Taki domyślnie zostanie. ogólnie przód po lekki wypchnięciu da się spasować bez poszerzek ale musi być symetrycznie z tyłem.
Co do tyłu na dzień dobry byłem w szoku że tak słabo. Lecz po paru spasowaniach dodaniu podkładki jednej jako kąt wyszło mega smacznie.Tak czy siak kąt na tyle się zwiększy ile dokładne nie wiem. Ale żeby to spasować jak chce tak musi zostać...
Na tyle mnie ogranicza narazie błotnik na którym sie koło zatrzymuje więc dlatego to tak komicznie od tyłu wygląda wiadomo zejdzie na ziemie będzie lepiej teraz tak jest jak by do jazdy...
Ja wiem że nię będzie się to podobać, z góry mówie mi sie podoba i żadne namowy mnie od tego planu nie odsuną...
Hejterzy do dzieła !
Oooo... grubo, tłusto tak mi się podoba, tylko jeśli chodzi o samochody haha...
Zakurzony temat wrzucam zajawką na sezon. Auto obecnie się maluję
Wracam na sezon !!
golf juz 6 lat ze mną... troszkę się zmienił...
i kilka luźnych zdjęć jakie jeszcze znalazłem w sieci ;dd
a co do modów nie śpimy ;d
na dniach dojdzie nowa kiera i pasy, dalej kasiura pójdzie w fotele i systematycznie bede odkładał na czarny cały środek a w między czasie będę się bawił w oklejanie materiałów na czarno
Coraz lepszy ten Twój golf, tylko te czarne felgi jakoś mi nie pasują.
jakie czarne felgi ?
jeden z ostatnich wyjazdów w plener na zdjęcia, ostatnie zdjęcia będą z targów...
plan był na sprzedaż ale znowu szykuje dla hejterów pożywkę więc dalej robie...
raczej odsłone na 2018 będę chciał potrzymac w mega tajemnicy mogę zdradzi że fendery obecne z silikonem znikają, tak samo jak cambery