Golf 4 Klub Polska
Witam ! oto moje MK4. Auto nabyłem w maju 2014 r
- Silnik :1.9 TDI AGR
- Moc [kW/KM] :66/90
- Przebieg :227 tyś.km
- Rocznik :2000
- Skrzynia :5-biegowa
- Rodzaj paliwa : ON
- Drzwi : 3
- Wersja : BASIS
-Lakier : LC9Z
WYPOSAŻENIE:
-AC ręczna (tzw. korbotronic)
-4x airbag
-ABS
-6 głośników
-Przeciwmgłowe przednie
-Regulowana kierownica w dwóch płaszczyznach
-Uchwyty do napojów z przodu
-El. lusterka
-El. szyby
-Regulacja wysokości przednich lamp
-Regulacja jasności podświetlenia deski rozdzielczej
-Regulacja obu przednich siedzeń góra-dół
-Podświetlenie daszków przeciwsłonecznych
-Dywaniki tkanina
ZDJĘCIA:
Ostatnio edytowany przez jarazm (2015-01-13 19:49:02)
Bardzo ładny golfik...
Jakieś plany na mody?
Czekamy na więcej zdjęć...
Auto kupione od znajomego z Holandii a wyprodukowane w Belgi. Lakier dość zadbany mimo wieku. Zdjęcia kiepskie bo z telefonu...
a co do planów względem auta to niewiele. Narazie to pofatygowałem się do zrobienia świateł przeciwmgielnych
Ładny i ogarnięty czarnuch
a jakieś zdjęcia środka?
Bo ogółem całkiem przyjemny z zewnątrz tylko te kołpaki ale wygląda całkiem całkiem
Jop-kolpaki cos ala Kauflanda,ale lubi sie to co sie ma."Chrzanek" lubi czarne golfy-ma DUZA radoche jak tylko takiego widzi
Przylanczam sie do prosby kolegow o wnetrze.
kane napisał:
Jop-kolpaki cos ala Kauflanda,ale lubi sie to co sie ma."Chrzanek" lubi czarne golfy-ma DUZA radoche jak tylko takiego widzi
![]()
![]()
Żebyś wiedział, czarny to stanowczo MÓJ kolor
kane napisał:
![]()
![]()
Kane a ty już prezentowałeś swojego golfa bo jakoś żadnego auta nie kojarzę z tobą
Jeszcze nie ukazywalem na forum-"mlody golfiarz" (jak bylem u niego w garazu) namawial mnie 2x lecz mam obawy-mam serie zaraz bedziecie brechtac (juz mialem jeden taki przypadek na PW z "niebieskim888").Mam 15" stalowki lato (z nowymi ory kolpakami za 500zl),zima bez.Lukker tez mi podpowiadal o aluskach na lato.Po drugie "zabije" Was swoimi zakupionymi nowymi plastikami z ta gumowa powloka i po co mi problemy
kane napisał:
Jeszcze nie ukazywalem na forum-"mlody golfiarz" (jak bylem u niego w garazu) namawial mnie 2x lecz mam obawy-mam serie zaraz bedziecie brechtac (juz mialem jeden taki przypadek na PW z "niebieskim888").Mam 15" stalowki lato (z nowymi ory kolpakami za 500zl),zima bez.Lukker tez mi podpowiadal o aluskach na lato.Po drugie "zabije" Was swoimi zakupionymi nowymi plastikami z ta gumowa powloka i po co mi problemy
![]()
![]()
![]()
no i co ze mnie też się śmiali z mojego fakt że ja mam 16" na alusach ale za to na zimę mam jakieś stalówki (fuj, blee) ale jak go kupiłem miałem jeszcze chromy...
Jak będziesz miał opis i zdjęcia to zakładaj temat nie przejmuj się negatywnymi opiniami one motywują
Ale jeśli będziesz zakładał galerię to porządną proszę cię bo jak patrzę na niektórych użytkowników, którzy napiszą w skrócie co ma na wyposażeniu i bez zdjęć to najchętniej poszła by od razu do kosza gdybym tylko był moderatorem lub adminem
Tak więc jak będziesz zakładał galerię to proszę o duża ilość zdjęć a tak btw. na forum.vwgolf.pl w mojej galerii mnie pojechali za to że za dużo zdjęć >.< ale jak na razie nie uzupełniam tam galerii bo znów będzie fala hejtu za to że mam 16 lat
prawie taki sam jak moj tylko ze ty masz 3d i agr :)niech ci jezdzi jak najdluzej
Golf 4 sprzedany z przebiegiem 324 tys. km. Następca Golf 7 1.4 TSI Variant. Wątek do zamknięcia. Pozdrawiam 😁
Ostatnio edytowany przez jarazm (2024-08-06 16:49:40)