Golf 4 Klub Polska
BYŁY GLOFIK
dane:
- Silnik: 1.9 TDI AXR
- Moc : 101kM
- Rocznik : 2003
NOWY NABYTEK
OGÓLNE:
- Silnik : 1.9 TDI AXR
- Moc [kW/KM] : 101 kM
- Przebieg : 220000 tyś.
- Rocznik : 2002
- Skrzynia : manualna 5 biegów
- Rodzaj paliwa : ON
- Drzwi : 5
- Wersja : SPECIAL
WYPOSAŻENIE:
-klima manualna
-4x el. szyby
-el. lusterka
-podgrzewane lusterka
-6x airbag
-ESP
-ABS
MODYFIKACJE:
-na razie tylko dużo planów, o co będzie czas pokaże
-17" już czeka
A więc, prace ruszyły
Czyszczenie plastików z gumy
Przy okazji sprawdziłem jakie głośniki mam w drzwiach
Znaczki przód i tył psiknięte na czarny mat (guma w sprayu firmy K2)
No i felunek oczywiście
Decyzja padła na kolor niebieski
I do tego nowe dekielki
Przymiarka kół szwagra
A teraz mała sesja ze szwagrem
CDN
ps. czekam na hejty hehe
Ostatnio edytowany przez kitka1991 (2016-04-19 20:25:49)
maly dosyc przebieg jak na golfa:-) ale ladny,powodzenia z nim:-)
Ładny wóz ,kolor czarny super się myje coś o tym wiem
Szerokości!!
Paszka sam sprowadziłem golfa z niemiec i mam od niego wszystkie książki więc wiem że przebieg jest originalny ale oczywiście nie musisz wierzyć
Każdy zawsze twierdzi że w innych są cofane ale akurat w ich jest ori;)
Książka w tych czasach to naprawde nie jest żaden problem, znam bardzo dobrze kilku właścicieli auto-handli i powiem wam że wszystkie samochody typu Passat, mk4/5, sharan itd w dieslu na lawetach u mnie stały z przebiegiem od 270 tys do nawet 390 tys km a jak już stały na placu odpicowane to 189 000 i oczywiście książka do końca;) A książki tak zrobione że sam bym uwierzył
Nie mówie że napewno twój jest kręcony bo sam go sprowadzałeś ale rzeczywiście troche mały przebieg na diesla;)
Wiem że teraz bardzo dużo osób na mnie naskoczy ale chcę tylko powiedzieć co widziałem.
Ostatnio edytowany przez KevinTDI (2014-01-28 21:22:26)
KevinTDI oczywiście masz racje wszyscy teraz kombinują jak mogą
nie mówiłbym że przebieg jest oryginalny gdybym kupował u handlarza
kitka1991 napisał:
Paszka sam sprowadziłem golfa z niemiec i mam od niego wszystkie książki więc wiem że przebieg jest originalny
ale oczywiście nie musisz wierzyć
A kiedy kupowałeś ? jak ma taki mały przebieg to ktoś musiał wyjeżdżać nim raz na niedziele. Ja rok temu swojego przyprowadziłem z Niemiec miał przejechane 200 tysiecy km , 1999r też mam książkę serwisową ,a tam pisze ,ze to był samochód firmowy to już widać ,ze za mało przebiegu ma wiadomo ,ze firma to jezdzi dużo i w dalekie trasy , Ja nie pisze ,ze twoj golf jest taki i taki , fajnego i ładnego masz golfa
Ostatnio edytowany przez Paszka (2014-01-29 05:33:25)
Nie ważne ile ma przejechane,ważne że JEST!! Teraz nic tylko wkładać pieniążki do tych naszych skarbonek
xXKrystianXx masz racje juz zamówiłem podłokietnik
Wygląda zdrowo ale bedzie mozna cos powiedziec o stanie i przebiegu jak bedzie czysty i zdjęcia środka będą. Wiem jak golf 4 wyglada z przebiegiem ori 60tys bo przyjaciółka ma to tylko zazdrościc jeszcze pachnie nowoscia ale kupe lat stał w garażu i trzeba było tylko cała zawieche zrobic. To jak ten ma taki maly to powinnien mniej wiecej tak samo wygladac. Chociaz to zalezy kto nim jezdzil.
niedługo zrobię kilka zdjęć środka
Ja półtora roku temu sprowadziłem golfa z Niemiec,kupiłem u handlarza, miał przebieg 158 tys -sam myślałem że to nie możliwe i cofany ale jak się okazało oryginał . Autko od nowości miało jednego właściciela , więc idzie trafić , gratuluję autka i życzę udanych modów
Ładne,zadbane.Dbaj ,a posłuży długo i bezawaryjnie.
Pozdrawiam!
ładne wnętrze jest na czym oko zawiesić
Autko bardzo ładne..
Wiedzialem po prostu wiedzialem ze beda juz uzytkownicy mieli swoje zdanie co do przebiegu...
Spoko do mnie tez mieli chociaz ja mam benzyne 2003r i jak kupilem mial 123tys przebiegu i wszystko udukumentowane jak w twoim przypadku..Do uzytkownikow wyzej wy bez ksiazek itd w swoich Dieslach macie lekko 500tys najechane i taka prawda
Kolega tu prezentuje swoje autko a zawsze ktos znajdzie sie zeby do czegos sie przyczepic..
Skad wiecie??? Moze ten Golfik wiecej stal niz jezdzil?? Ja przez pierwszy miesiac zrobilem tys km po samym miescie jezdzac bez celu.. Autko mam ponad rok przejechalem nim 8tys km ..Wiec rownie dobrze inny czlowiek mogl robic rocznie np 10tys a nie jak waszym zdaniem 30-40tys.. Nie kazdy ma kasy jak lodu Aha i u mnie srodek swiadczy o niskim przebiegu wszystko jak nowe ...Tylko nie mowcie ze siedzenia i plastiki mogly byc wymieniane:D
Ostatnio edytowany przez kristo19921 (2014-02-02 18:53:39)
kristo19921 dzięki, poprawiłeś mi humor swoim postem
ps. w końcu go umyłem
Ostatnio edytowany przez kitka1991 (2014-02-05 19:39:12)
Czarny znaczek z przodu
Teraz zabieram się za klapę bagażnika
Świetne wnętrze - zadbane,i dobry pomysł zamiany radia z półką.
Szerokości!
Fajny Edition
przebieg i zadbane wnetrze jak najbardziej na plus [nie mam tu ironii]
ja kupiłem swojego z przebiegiem 298 xxx km i fotele wyglądały tak jak u Ciebie a kierownica, mieszek i "plastiguma" w kiepskim stanie.
Wojtekmk4 skoro miałeś przebieg prawie 300 tyś to nie wierze że te fotele były w nim od nowości
Jak wam się teraz podoba? Z wlepami
Niestety Golf został sprzedany a szkoda bo miałem wiele planów
przynajmniej został w rodzinie
A więc, prace ruszyły
Czyszczenie plastików z gumy
Przy okazji sprawdziłem jakie głośniki mam w drzwiach
Znaczki przód i tył psiknięte na czarny mat (guma w sprayu firmy K2)
No i felunek oczywiście
Decyzja padła na kolor niebieski
I do tego nowe dekielki
Przymiarka kół szwagra
A teraz mała sesja ze szwagrem
CDN
ps. czekam na hejty hehe
Po sprzedarzy czarnego golfa miałem e60 które mi skradziono wiec powrociłem do golfa :-P