Golf 4 Klub Polska
Witam, widział ktoś może tego Golfa? KLIK! wiadomo środek do prania, jakieś tam poprawki lakiernicze itp ale gównie chodzi mi o części mechaniczne, pozdrawiam
Jaka cena taki towar.. Przebieg i stan techniczny się liczy a środek zawsze można zmienić chodź tam duży plastików nie ma lub są połamane..
300km jest w zasięgu każdego TDI.
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kół. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
Chcesz być w czołówce pisz na PW. >>>Mazowieckie<<<
No właśnie stan techniczny o to mi chodziło, źle to ujełem, nie tu podanych praktycznie żadnych informacji, zadzwonie i o czytać najważniejsze? bo troche zielony jestem
najlepiej kupic serie i samemu robic bo tak silnik moze być już trup i naprawa wyniesie 2 tyle. najwazniejsza blacha i tak , ciekawe jaki byl to silnik ,po napisie na obudowaie byc moze 130km na PD wiec 170km mogl zrobic jedynie programem.
vp-tdi napisał:
najlepiej kupic serie i samemu robic bo tak silnik moze być już trup i naprawa wyniesie 2 tyle. najwazniejsza blacha i tak , ciekawe jaki byl to silnik ,po napisie na obudowaie byc moze 130km na PD wiec 170km mogl zrobic jedynie programem.
Jak dla mnie to silnik i jego podzespoły sa najwazniejsze,z blacha mozna zrobic i miec spokoj
vp-tdi napisał:
A To przypadkiem nie jest ARL (150km) ?
raczej arl
Dzwoniłem tam przed chwilą do gościa ale nie ma zbytnio z kim gadać, na pytanie w jakim stanie jest silnik mówi ze taki jak na zdjeciach, spróbuje jutro na drugi numer.
silnik w stanie taki jak na zdjeciach? aha...
za te pieniądze to mało prawdopodobne że arl
też prawda,
zadzownic,poprosic o Nr Vin i sprawdzic
No i dodzwoniłem się to tego gościa dzisiaj, był jakoś bardziej rozgadany niź wczoraj
a więc, nie jest to ARL, tylko 115km ale gościu mówi ze ma wszystkie rachunki z tuningów hehe
na pytanie o stan techniczny powiedział że nic nie wie bo nim nie jezdził bo auto wziął od bratanka z dobrej woli i wstawił do komisu
a auto ma najechane podobno 270 000.
kolak napisał:
też prawda,
zadzownic,poprosic o Nr Vin i sprawdzic
najlepiej ja tak wlasnie kupowalem swojego
W tej cenie spodziewałbym się trupa. Za tyle to trudno kupić jakiekolwiek TDI w przyzwoitym stanie.
Odnośnie silnika to osłonę ma z ARL 150km, bo ma 3 czerwone literki. Sprzedawca twierdzi, że w serii miał 115km czyli jest to AJM. Jednak AJM wygląda pod maską inaczej.
Na dodatek rejestracja z przodu pogięta, przedni zderzak odstaje, lakier matowy jakby był przygotowany do korekty lakieru, kierownica ponownie obszyta, boczek w fotelu kierowcy rozdarty do gąbki, w środku syf.
Ostatnio edytowany przez Crash (2014-04-10 13:01:22)