Golf 4 Klub Polska
Witam..
Nie wiem czy ktos zna sie tutaj na rzeczy ale moze akurat ktos sie taki trafi;)
Chodzi o to ze jak siedze na necie i tak po ok 5 min uzytkowania np chce wpisac haslo do poczty to nie moge bo ciagle reklama wyskakuje nie zaleznie w co klikne..I tak w kolko..Jedyna opcja jest dac odswiez i problem ustepuje do ok 5-10min i potem to samo..Jest to strasznie denerwujace;(
zmien na chrome-najlepsza przeglaarka
kapuch napisał:
badz firefox
Firefox troszke wolny jest;/ a chrome nigdy jeszcze nie mialem:D
czas sprobowac:))
kolak napisał:
czas sprobowac:))
Ok to pobiore i dam znac:P
Juz pobralem i zobaczymy jak to bedzie
Ostatnio edytowany przez kristo19921 (2014-04-11 17:39:28)
lukker napisał:
+ odpowiednie wtyczki np ADBlock
Mialem na firefox ten adblock Ale firefox w porownaniu do Opery to sie chowa jesli chodzi o szybkosc dzialania:)
dodaj adblocka do chroma i wszystkie inne wtyczki wyłącz np ebay lub amazone one są chyba w samym chroomie jak zainstalujesz więc od razu je usuń i tylko adblocka dodaj i to wszystko
firefox jest najszybszy, łatwo to porównać
miodek napisał:
firefox jest najszybszy, łatwo to porównać
Mam firefoxa i opere znaczy mialem..I Opera jest 10x szybsza i to jest prawda.
kubol1990 napisał:
dodaj adblocka do chroma i wszystkie inne wtyczki wyłącz np ebay lub amazone one są chyba w samym chroomie jak zainstalujesz więc od razu je usuń i tylko adblocka dodaj i to wszystko
Dzieki.Chwilowo jestem bez reklam zadnych nic nie pobieralem ani nic..Wec jak znow zaczna sie jakies problemy z denerwujacymi reklamami na pewno tak zrobie jak piszesz;) Na razie jest fajnie
ja uzywam chrome odkąd weszlo i nigdy z reklamami problemow nie mialem
kolak napisał:
ja uzywam chrome odkąd weszlo i nigdy z reklamami problemow nie mialem
Ja tam też od zawsze używam chrome a teraz to nawet do sterowników od płyty głównej automatycznie sam mi się instaluje chrome
opera to teraz to samo co chrome, to samo wnętrze,
- - -
nie lubie google bo zablokowali mi reklamy adsense za to ze zamiesciłem na swojej stronie film:
http://www.filmy-dokumentalne.com/?vide … -i-polonia
miodek napisał:
opera to teraz to samo co chrome, to samo wnętrze,
- - -
nie lubie google bo zablokowali mi reklamy adsense za to ze zamiesciłem na swojej stronie film:
http://www.filmy-dokumentalne.com/?vide … -i-polonia
Mam tego chrome od wczoraj i od tamtej pory spokoj z meczacymi reklamami..Tu 0 reklam i szybko chodzi a opera podobnie dziala jak ten chrome tyle ze mnostwo reklam..
No mam tego adblocka i powiem wam ze szajs jak nic..Poniewaz komentarzy na yt mi nie wyswietla..A jak wylacze adblocka to dziala normalnie.. Co zrobic aby te komentarze pokazywalo?
mnie tez:D a mam adblocka i jest ok wszystko
po co wam ten adblock,ja nigdy go nie mialem i jest wszsytko ok
i masz milion reklam sam widzialem jak wylaczylem a wlaczylem glupia interie:)
No teraz jestem bez reklam i jest fajnie
chrome + adblock plus i zapomniałem o reklamach