Golf 4 Klub Polska
pojawił się nowy i ciekawy samochodzik, http://allegro.pl/vw-golf-iv-1-9tdi-130 … 13875.html
możecie coś o nim powiedzieć? bo troche daleko jechać mi oglądać prawie 400km
Na pierwszy rzut oka bez zastrzeżeń ale jak naprawde w realu to nie wiadomo.
jak 130 km to asz
Ostatnio spotkałem się też z aukcją 130km ale chłopaką na forum coś nie pasowało, wypytałem gościa to okazało się ze to jest 115km a z modyfikacjami 130km
Tu tez nie masz pewnosci bo oznaczenia silnika nie podal,mozesz poprosic sprzedawce o Nr. vin i sprawdzic jego przeszlosc i dane
Z gatki to jakiś starszy gość, mowi że nie wie jaki to jest model czy ASZ ale a dowodzie rejestracyjnym i w karcie pojazdu jest wbite 130km, mówi ze jedynie jest w nim stary akumulator na który opuści
3TKN napisał:
i nie FIS tylko 1/2 FIS
Tylna klapa bez oznaczeń czyli albo malowana albo przekładka z innego modelu np benzyniaka.
Tym bym się nie kierował,wiele osób ściąga oznaczenia.
To nie jest ASZ. ASZ był produkowany od 2001r. To jest AXR lub AJM, ale obstawiam AJM. Po drugie cena podejrzanie niska. Po trzecie ma krzywo osadzone reflektory, prawy bok wygląda bardzo podejrzanie - dziwna szczelina z drzwiami, lakier wygląda jakby był przejechany papierem wodnym w celu przygotowania do korekty.
Jednak za tę cenę nie oczekiwałbym cudów.
crash jak ty to wypatrzyles:D?
Jeszcze widać, że ma uszkodzony mikrostyk w tylnej klapie. Pewnie płyn do spryskiwaczy leci ciurkiem i zalał.
Nie ma też zaślepki na gniazdo 12V w bagażniku.
Chyba wszystkie TDI PD mają 260km/h na liczniku.
Mój egzemplarz nie jest na sprzedaż. : ) W podpisie jes link do zdjęć i opisu.