Golf 4 Klub Polska
http://allegro.pl/chip-ulatwiajacy-rozr … 25644.html co wy na to ? tak z ciekawości zerknałem bo mi wpadło w oko
Kolejne gówno ktore jak zgaduje oszukuje elektryke,jak auto jest sprawne i jest wszytko okej to ma odpalic i tego nigdy bym nie kupił
kolak napisał:
jak auto jest sprawne i jest wszytko okej to ma odpalic
tu sie zgadzam w 100% nie zamirzam tego kupować bo nie potrzebuje po prostu z czstej ciekawości widać zdj elementów z jakich jest wykonany moze ktos tu kuma elektronike i np wpadłby na sposób działania tego "wynalazku"
no niby racja, ale odrobinę zwiększenie dawki przy rozruchu nie zaszkodzi, u mnie auto zdecydowanie lepiej odpala, na dotyk, a usługę miałem w cenie chipa
co do tego wynalazku, zamiast montować jakieś kabelki, każdy ogarnięty tuner zamiast tego może za kilka złotych trochę zwiększyć dawkę na rozruch i będzie to samo
Ostatnio edytowany przez michau (2014-09-18 18:25:03)
Układu nie trzeba żadnego. Można ominąć przekaźnik świec żarowych zwykłym wyłącznikiem za 5 zł.
Chcesz grzać silnik ciepły włącznik ON, nie chcesz włącznik OFF prąd płynie przez przekaźnik, a najlepiej to taki "wciśnij przytrzymaj ile Ci trzeba i puść".
Cała filozofia, a tam za 55 zł Masz układ bez ON/OFF bo on robi to za Ciebie... praktycznie będzie grzał świece nawet gdy by w dolocie temp. powietrza była by równa temp. powietrza potrzebnej do samozapłonu ON (pomijam odczyt czujników powietrza).
PS. Oba zdjęcia pokazałem elektronikowi, jedno co stwierdził : układy takie same, a to czy masz zmieszane na talerzu czy poukładane kotlet ziemniaki i surówka to zależy od gustu. Jasne że poukładane lepiej smakuje. - tak samo i tu, każdy złapie się na chwyt że tu schludnie i ładnie. Ale smak już inny.
Ostatnio edytowany przez TataNka (2014-10-17 17:07:37)