Golf 4 Klub Polska
Do zdjęć używaj: [img]......LINK DO ZDJĘCIA.......[/img]
Zdjęcie jak otworzysz na stronie, kliknij prawym myszy i wybierz kopiuj adres URL, potem tutaj wklej i koniec.
Pozdrowienia:)
Ostatnio edytowany przez Chrzanek (2015-06-07 17:20:26)
Jak niema komputera,nie ma miedzy zegarami 1/2 FIS ? Jesli TDI to musi mieć,chyba ze licznik zmieniany,sport edition,czy chrom ramki na zegarach? Jak to mamy rozumiec,ze lepsze zegary?
Heh tego linku nawet się nie da skopiować Skąd ty to bierzesz ? Dajesz [img]>>Link do zdjęcia<<[/img]
http://www.fotem.pl/ --->tutaj masz cos do pomocy przy dodawaniu fotek
Kazdy MK4 ma kompa lecz niekazdy posiada wyswietlacz MFA, FIS, 1/2 FIS (BMW tescia z 1994 taz miało kompa) i licznik wcale niemusi być wymieniany-po prostu taka uboga wersja ot i tyle.
Szczerze watpie w to abys sam dał sobie rade rozkminić wyczyszczenie zmiennej geometrii,ALE ... zycze owocnej pracy-mała pomoc---> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=14&t=373199
Przy okazji sprawdz ile jest oleju w intercoolerze-wyczyść go łacznie z zaworem egr.
Dzieki chłopy, już sobie poradziłem! Zdjęcia z mojego konta na dysku Google
Licznik wygląda tak:
to zdjęcie pochodzi z google, nie mojego autorstwa.
Pewnie jest tak jak mówi kane, komputer jest, wyświetlacza już nie ma, nawet MFA
Na początku drażniło mnie ze nie ma komputera, teraz już się przyzwyczaiłem i nie przeszkadza mi jego brak, gdyby było inaczej pewnie szukałbym innego licznika
Hmm... z turbiną dam radę, jestem w samochodówce(jeszcze sie uczę) mam dostęp do warszatu z kanałem i pomoc dziadka, który w wieku 65lat nadal naprawia Scanie ( brakuje mu wieku )
EGR wyczyściłem na początku, cały zasyfiony był o intercoolerze nie pomyślałem, ale pewnie bym zajrzał jakbym zabierał się za turbinę
Ostatnio edytowany przez Kubek (2015-06-08 12:40:15)
To jest licznik SPORT EDITION z wersji basis (az dziwne ze nieposiada przynajmniej 1/2 fis'a).Teraz radze Tobie zrobić "twardy reset" kompa poprzez odłaczenie ujemnej klemy.Do icka zagladnij,bo to jest wazny punkt.
Po przeczyszczeniu egr'u,aby autko "wiedziało" ze ma wiekszy przepływ powietrza do komory silnika.
Kubek, nie wiem jak Ty to robisz i co robisz, ale popraw wszystkie zdjęcia w poście numer 1, bo się nic nie wyświetla
Wyzej zapodałem Tobie linkiem do wstawiania fotek na forum
Wrzucaj fotki na serv typu fotosik.pl - fotem.pl i wtedy dodawaj zdjęcia z tych serv.
Kubek napisał:
... W KOŃCU! Dzieki Chrzanek!
Ciekawe kto dał Tobie namiar na www.fote.pl ??
Fajnie się Golfik twój prezentuje, rzadko co spotykana 110 o oznakowanie ASV, pierwszy raz widze... sam mam, ale AHF jak i większość
Na zdjęciach nie wygląda źle, ale na żywo, gdy jest świezo umyty widac ile mikrorysek jest na całym samochodzie, niemalże matowy kolor
W tym tygodniu zabieram się za turbinkę a w następnym za polerkę
widzę następny kolega z moich stron fajny golf powodzenia w modach