Golf 4 Klub Polska
Silnik: 1,9 TDI 110 km
Rok: 1999
Wyposarzenie: Wersja Comfortline
Kolor: zielony metalik
Środek: radio Pioneer DEH-2200UB, wzmacniacz JBL DA4002, dekory obklejone folią szczotkowane aluminium wzorowane na wersji Golf R32, oświetlenie ledowe
Zewnątrz: Ledowe lampy, przyciemnione kierunkowskazy, ledowe podświetlenie tablicy, felgi 18" (S-line), czarne znaczki VW, naklejki
Oto fotki
A oto radyjko ktore jest teraz:
Oraz oświetlenie zrobione w ostatnim czasie:
Daj jakies fotki
Siemanko :-)
Fajnie zrobiony golfik a to podświetlenie rozwala system
Opisz mniej więcej co i jak dawałes pod nogi i w tylnią klapę bo mnie się to mega podoba
Pod nogi jak i w bagażnik założona jest taśma led o kolorze biały zimny W oświetleniu pod nogami kabelki przeprowadzone sa tunelem srodkowym przez lewy slupek do gornej lampki W bagazniku tak samo jest tasma led przyklejona na plastkach co spiera sie półka zasilanie bralem z tej lampki co jest oryginalnie zamontowana a ledy ktore sa w uchytach do zamykania klapy tak samo podpiete sa do tej lampki tylko jest duzo zabawy aby przeprowadzic kable
Pod drzwiami tez jest tasma led i podpieta jest pod lampke
co do klamek wes zasilanie z mikro styku w zamku masz go pod tapicerka i tez się zaświeca jak otworzysz klapę niema potrzeby ciągnąć z lampki bo od mikro styku idą kable do lampki
kable są dwa bodajże jak odkręcisz plastik klapy zobaczysz idzie wtyczka do zamka z mikro stykiem i do niego można się wpiąć
Dokładnie tak tylko mam zepsuty mikrostyk i nie kupowalem nowego bo jest on razem z zamkiem i zamontowalem osobny wlacznik w miejscu gdzie sa takie jakby odbojniczki w klapie i przez to musialem przeciagac kabelki ale oprocz tego mam zamontowany włacznik ktorym po otwarciu klapy moge zgasic swiatelka np. jak odkurzam czy cos
spoko auto...gratuluję ...foty proponuje zapodać bezpośrednio na stronę do wglądu
wygodniej bez wchodzenia w linki....
A to fotki car audio:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d67 … 3b47d.html
Ostatnio edytowany przez Sebuś (2014-08-11 18:38:06)
Kolor jak mój tylko że piękniejszy bo już masz listwy i klamki w kolorze nadwozia ja dopiero za rok będę je malował Fajne felgi tylko niżej go trzeba. Tylne lampki mi się nie podobają ale to rzecz gustu. Powodzenia w dalszych modach i szerokości.
PozdraVWiam
Przy listwach i klamkach nic nie robilem wydaje mi sie ze sa w oryginale ale to roznie moglo wczesniej byc ogolnie fajnie sie prezentuje tak mi sie przynajmniej wydaje hehe lamki mialem wczesniej przyciemniane tylko byly pourywane uchwyty a po dobrej cenie byly te ledowe wiec zakupilem
Ja ostatnio dopadłem Magic Colours tylko że czarne fajnie się do naszego prezentują.
No a listwy i klamki w kolor nadwozia to mój priorytet za rok.
Oklej sb dekory folia szczotkowane aluminium super efekt, POLECAM !! troche zabawy jest ale oplaca sie
To tak z zimóweczek na lato
S-line
i po woskowaniu
Ostatnio edytowany przez Sebuś (2015-03-08 12:48:40)