Golf 4 Klub Polska
Panowie co tu duzo sie rozpisywać. Jestem jedynym właścicielem swojego golfa. Niestety w ciagu ostatniego roku dodatkowo wpadła kolizja z mojej winy no i nie powiem nie wygląda to wesoło. Poprzednie ubezpieczenie było ciut przekręcone ,że tam powiem. Płaciłem 500zł jednak agent który zawierał umowe już nie pracuje. Rankomat pokazał mi najtańszą propozycje. 3000zł... i troche szczęka mi opadła... Więc pytanie do was... da się coś z tym zrobić czy pokornie nos na kwinte i 12 rat byle przeżyć?....
Tata, mama, brat... nie mają prawka?? I bezszkodowej jazdy ????
Przerejestrować jako współwłaściciel...
Nie będę nowego tematu otwierał,bo widzę że tu o OC mowa... Czy w przyszłym roku OC idzie o 30% w górę ?
Dzisiaj rozmawiałem z ubezpieczycielami bo oc mam do 9 stycznia i kilku powiedziało że lepiej teraz bo w nowym roku ma być drożej i sam mam dylemat czy jutro lecieć i załatwić
No też słyszałem, że mają być podwyżki, kierwasz mać
Wszystko byleby nazbierać na te odszkodowania,bo coraz to nowsze wozy idą do klepania. Teraz zima powoli się zaczyna to będzie trochę tych wypadków,młodzi zaczną szarpać te "ręczne" na zakrętach,ale im to nie wytłumaczysz ,że to nie jest drift Za to sklepy zarobią
Ja dziś byłem załatwić to przez to,że mam 23 lata mam większe OC o 6 dych
u mnie gołe OC na full zniżek koło 6 stówek
Uroki stolicy
Ostatnio edytowany przez andrew2805 (2015-12-30 20:08:36)
Za swojego zapłaciłem w ergo hestia 342 zł. 19 listopada, za cały rok.