Golf 4 Klub Polska
Witam ponownie. Chciałbym sięgać porady od Was.
Wiecie może czy farba gumowa na felgi to dobre rozwiązanie . Jak to realnie wygląda czy stosowal to ktoś z was? http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5047997884
Jak zrobisz to dobrze... to ładnie wygląda. Dla nie wprawnego oka, nawet przy dotknięciu nie do odróżnienia od malowania proszkowego.
Z trwałością gorzej, raczej malowanie co sezon. Ale frajda że kolorek co sezon inny
Planuję to u siebie.
Niby tyle ma wystarczeć. Ale próba... brak wprawy na początku... itp...
witam, ziomuś sobie właśnie tym "pomalowal" srebrne alu na czarno ale zostawił rant srebrny i elegancyja, sam planuje swoje zimówki tym machnąć czemu nie fajna sprawa.
miałem tą nieprzyjemność spryskać tym czymś dach,bo kumpel mi nagadał,że lux torpeda...
po zimie masakra, poodchodziło to guano płatami. dając taką kasę za to coś,dokładasz kase za maciorke masz 2 felgi zrobione proszkowo
trout86, popełniłeś kardynalny błąd. Ta farba nie nadaje się do krycia dużych powierzchni, gdyż nie ma takich właściwości jak klasyczny lakier.
Zaś nadaje się idealnie do powierzchni mało gabarytowych... fele w alu, choć i stalowe widziałem tak kryte, obrysówki lusterek, lusterko wsteczne, kratki wlotu powietrza...
Zrobione zgodnie ze sztuką naprawdę wygląda dobrze, lecz trwałością powłoki nie dorównuje lakierom... więc jako krótkotrwałe odnowienie elementu ( aż nazbieram kasę... ) jest zupełnie OK, przy swoim koszcie.