Golf 4 Klub Polska
Gdzie ja tym trupem do che³mna ;p
W olsztynie bêdê w sobotê na nightpower
300km jest w zasiêgu ka¿dego TDI.
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kó³. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
Chcesz byæ w czo³ówce pisz na PW. >>>Mazowieckie<<<
Bêdê
to jest to Che³mno ko³o ¦wiecia/Bydgoszczy ??
to jest jaka¶ mega wielka impreza czy co¶ typu spot pod marketem ?
To jest duza impreza Typu impreza "rozpoczêcie sezonu z vag familia" która by³a w I³awie, co¶ w stylu VW mani itp... Tak to to Che³mno ko³o ¦wiecia/Bydgoszczy
To jest to miejsce z którego jest najlepszy widok na ¶wiecie .. - hehe mam nadzieje ze skumali¶cie zart sytuacjyny
to mo¿e i ja zawitam ale jaki¶ dok³adniejszy adres ulica mo¿e gdzie to bêdzie?
ja niestety nie jadê czego bardzo ¿a³ujê ale moja mama ma tak± a nie inn± pracê niestety mo¿e jeszcze uda mi siê co¶ skombinowaæ w co w±tpiê ale jest jaki¶ ¶wiate³ko w tunelu jak co¶ zapiszê sobie twój numer i siê skontaktujê mój golf jest charakterystyczny wiêc go poznasz
tylko jest taki problem ¿e liczba aut na wjazd jest ograniczona nie ? a ja jak tam przyjadê to postaram siê byæ na 9 ¿aby w kolejce siê ustawiæ choæ pewnie i tak nie wjadê
Wjedziesz jak bedziesz na 100procent to Ci zalatwie tylko mi napisz sms Moja girl tam jest jutro fotografem i my wjezdzamy na 9.30 wiec zagadam o Ciebie bez problemu tylko mi napisz sms czy bedziesz
Passatem wpadasz?
Podwy¿szony na puchar?
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kó³. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
KOZINIO Koza zlotu Kozaczek jak najwyzszy grzyb w lesie Kozak na wsi u mnie Tym razem koza zlotu jest moja i nikt mi nie odbierze tej nagrody
golf414 napisał:
Wjedziesz jak bedziesz na 100procent to Ci zalatwie tylko mi napisz sms Moja girl tam jest jutro fotografem i my wjezdzamy na 9.30 wiec zagadam o Ciebie bez problemu tylko mi napisz sms czy bedziesz
a znasz mo¿e dok³adny adres ?? bo ja na 79% bêdê jeszcze napiszê do cb dzi¶ albo na forum albo na telefon i jak co¶ ja przyjadê z siostr± bo ja nie mam jeszcze 18lat i od razu ostrzegam i pytam ostrzegam przed tym ¿e mam tylko 15lat a pytam czy jak pojadê co wzi±æ na grilla, czy masz grilla a i jeszcze jedno je¶li pojadê to bêdê tam dopiero o 10 mo¿e 10:30 lub nawet 11 bo to bêdzie pierwsza tak d³uga trasa czyli 70km w jedn± stronê tak tak jest ¶wie¿ym kierowc±
Ja ogolnie jutro nie bede mial czasu na rozpalanie swojego grilla i pojde na normalny obiad do restauracji !
Adres : Generala Jastrzebskiego 5 - Che³mno. Miasto bedzie oklejone w strzalki. Ok pisz sms
To tam ch³opaki szeroko¶ci
i siê wszystko posra³o i nie jadê jest tak wkurzony ¿e szkoda s³ów no niestety nie tym razem to innym ale na 100% bêdê na vwmania w 2015 roku
Spoko Ziom
https://m.facebook.com/l.php?u=https%3A … EZkRxn&s=1
Fotki Adi z Toba mam zaje foty wrzuce jak bd na kompie bo te z tel dodaje bo cos mi net padl na kompie
Co¶ siê odpaliæ nie chce ;p
Spoko spoko, ale foty zaje....e
https://plus.google.com/photos/11080613 … 9787415633
ten link powinien byc lepszy
Adriany dwa
Adrian lepiej napisz co wygra³e¶ Passeratim ..
To lepsze od pucharu a za co je¶li mo¿na wiedzieæ?