Golf 4 Klub Polska
Gdzie ja tym trupem do chełmna ;p
W olsztynie będę w sobotę na nightpower
300km jest w zasięgu każdego TDI.
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kół. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
Chcesz być w czołówce pisz na PW. >>>Mazowieckie<<<
Będę
to jest to Chełmno koło Świecia/Bydgoszczy ??
to jest jakaś mega wielka impreza czy coś typu spot pod marketem ?
To jest duza impreza Typu impreza "rozpoczęcie sezonu z vag familia" która była w Iławie, coś w stylu VW mani itp... Tak to to Chełmno koło Świecia/Bydgoszczy
To jest to miejsce z którego jest najlepszy widok na świecie .. - hehe mam nadzieje ze skumaliście zart sytuacjyny
to może i ja zawitam ale jakiś dokładniejszy adres ulica może gdzie to będzie?
ja niestety nie jadę czego bardzo żałuję ale moja mama ma taką a nie inną pracę niestety może jeszcze uda mi się coś skombinować w co wątpię ale jest jakiś światełko w tunelu jak coś zapiszę sobie twój numer i się skontaktuję mój golf jest charakterystyczny więc go poznasz
tylko jest taki problem że liczba aut na wjazd jest ograniczona nie ? a ja jak tam przyjadę to postaram się być na 9 żaby w kolejce się ustawić choć pewnie i tak nie wjadę
Wjedziesz jak bedziesz na 100procent to Ci zalatwie tylko mi napisz sms Moja girl tam jest jutro fotografem i my wjezdzamy na 9.30 wiec zagadam o Ciebie bez problemu tylko mi napisz sms czy bedziesz
Passatem wpadasz?
Podwyższony na puchar?
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kół. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
KOZINIO Koza zlotu Kozaczek jak najwyzszy grzyb w lesie Kozak na wsi u mnie Tym razem koza zlotu jest moja i nikt mi nie odbierze tej nagrody
golf414 napisał:
Wjedziesz jak bedziesz na 100procent to Ci zalatwie tylko mi napisz sms Moja girl tam jest jutro fotografem i my wjezdzamy na 9.30 wiec zagadam o Ciebie bez problemu tylko mi napisz sms czy bedziesz
a znasz może dokładny adres ?? bo ja na 79% będę jeszcze napiszę do cb dziś albo na forum albo na telefon i jak coś ja przyjadę z siostrą bo ja nie mam jeszcze 18lat i od razu ostrzegam i pytam ostrzegam przed tym że mam tylko 15lat a pytam czy jak pojadę co wziąć na grilla, czy masz grilla a i jeszcze jedno jeśli pojadę to będę tam dopiero o 10 może 10:30 lub nawet 11 bo to będzie pierwsza tak długa trasa czyli 70km w jedną stronę tak tak jest świeżym kierowcą
Ja ogolnie jutro nie bede mial czasu na rozpalanie swojego grilla i pojde na normalny obiad do restauracji !
Adres : Generala Jastrzebskiego 5 - Chełmno. Miasto bedzie oklejone w strzalki. Ok pisz sms
To tam chłopaki szerokości
i się wszystko posrało i nie jadę jest tak wkurzony że szkoda słów no niestety nie tym razem to innym ale na 100% będę na vwmania w 2015 roku
Spoko Ziom
https://m.facebook.com/l.php?u=https%3A … EZkRxn&s=1
Fotki Adi z Toba mam zaje foty wrzuce jak bd na kompie bo te z tel dodaje bo cos mi net padl na kompie
Coś się odpalić nie chce ;p
Spoko spoko, ale foty zaje....e
https://plus.google.com/photos/11080613 … 9787415633
ten link powinien byc lepszy
Adriany dwa
Adrian lepiej napisz co wygrałeś Passeratim ..
To lepsze od pucharu a za co jeśli można wiedzieć?