Golf 4 Klub Polska
Ktoś się z Was wybiera na zlocik "VW MANIA" ?
Termin: 31 lipca - 2 sierpnia
Miejsce: ul. Powstańców Warszawy 36, 83-000 Pruszcz Gdański
Ostatnio edytowany przez Chrzanek (2015-01-19 21:43:44)
Raczej ja choc nwm jak się ułożą pewne sprawy...
kowal9194 napisał:
Ja tez pewnie będę mam tylko nadzieję że nie będzie tak jak ostatnio w tamtym roku
Kowal zabieramy się razem w sensie 2 auta ale razem bo w sumie daleko od siebie nie mieszkamy a we 2 raźniej >.<
Pytam bo też bym się wybrał !
Jak będzie jechało trochę osób to można zrobić trasę wspólnie Jadąc z południa Polski po drodze zbierać się i wspólnie dojechać na miejsce, ha
można tak zrobić z tą trasą tylko którędy by miała podążać bo ja okolice Bydgozczy to z Kowalem bym się jakoś spotkał jak by chciał a tak to co na jakimś mopie na autostradzie ?
Krylek, Oskar(Młody Golfiarz) też z południa, 700km leci
Ja mam tylko ok 300km
Co do trasy to zależy kto skąd jedzie
U mnie tak to wygląda:
Ja będę wybierał jakąś prostą drogę bo zamierzam go położyć na sezon Zastanawiam sie ile dni wcześniej wyjechać
kubol1990 napisał:
kowal9194 napisał:
Ja tez pewnie będę mam tylko nadzieję że nie będzie tak jak ostatnio w tamtym roku
Kowal zabieramy się razem w sensie 2 auta ale razem bo w sumie daleko od siebie nie mieszkamy a we 2 raźniej >.<
Spoko jeśli zadazysz :-D
kowal9194 napisał:
kubol1990 napisał:
kowal9194 napisał:
Spoko jeśli zadazysz :-D
spokojnie 1.6 sr też potrafi najwyżej na cb będę cię wołał >.< bo ty masz cb ?
i u mnie trasa będzie mniej więcej tak wyglądała
Ostatnio edytowany przez kubol1990 (2015-01-24 06:34:53)
Ja bym może w końcu wpadł nowym mk2
300km jest w zasięgu każdego TDI.
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kół. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
Chcesz być w czołówce pisz na PW. >>>Mazowieckie<<<
kubol1990 napisał:
kowal9194 napisał:
kubol1990 napisał:
Kowal zabieramy się razem w sensie 2 auta ale razem bo w sumie daleko od siebie nie mieszkamy a we 2 raźniej >.<Spoko jeśli zadazysz :-D
spokojnie 1.6 sr też potrafi najwyżej na cb będę cię wołał >.< bo ty masz cb ?
http://fotoo.pl//out.php?i=939021_trasa.png
Ja niestety jestem cmg i raczej będę leciał na autostradę ale powrót napewno będzie przez bydzie
kowal9194 napisał:
kubol1990 napisał:
kowal9194 napisał:
Spoko jeśli zadazysz :-Dspokojnie 1.6 sr też potrafi najwyżej na cb będę cię wołał >.< bo ty masz cb ?
http://fotoo.pl//out.php?i=939021_trasa.pngJa niestety jestem cmg i raczej będę leciał na autostradę ale powrót napewno będzie przez bydzie
czyli lecisz przez Inowrocław i Toruń ??
golf414 napisał:
Dawid z zonka ?
Albo z kolegą
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kół. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
Postaram się ;p
Ja też powinienem być , jakby tyle osób się zebrało , możemy organizować sektor i trochę po balangować ;-)
Z MIŁĄ CHĘCIĄ!
xoskar24x napisał:
grille się po bierze , namioty i elegancko
no jak nie jak tak ale robimy jakiś sektror golf4.pun ???
Może bez potrzeby sektor forumowy gdyż każdy jeszcze może należeć do jakiejś grupy ze Swojego miasta, więc lepiej po prostu zwykły sektor fajnych aut ;-)
Nie bo ja do tych fajnych aut sie nie zaliczam
Ja tez zwykly ori mkIV xd
No wlasnie 😊
Przesta?cie jeb*? , obni?cie auto chocia? na springach -35 -40 i ju? macie glebe
Do tego jaki? felunek i s? pi?kne furmany , macie na to jeszcze prawie pó? roku
Byłem kilka lat z rzędu na mani, chyba w 2013 roku wprowadzono zmiany dotyczące zakazu jazdy samochodem po chyba 21 albo 22 godz ale i tak zdarzały się elementy... Jadać na taka imprezę szykujesz samochód, polerka i te sprawy a tu w ciągu dnia buraki sobie kursy robią by pochwalić się swoim samochodem w tuningu francuskim, a twoja praca ( w suche dni ) zostaje zakurzona a ty po 2 dniach masz w namiocie wszystko tak uwalone że nawet niema gdzie się położyć... Jeśli chodzi o projekty to ok 20 % jest zrobiona z głową a reszta to spęd "wieśniaków" którzy jada na manie tylko popić i zrobić wiochę zaczepiając innych , palić gumę na trawie, robić kursy po placu i chwalić się swoim zestawem audio z najniższej półki chińskiej oraz "pałując" silnik 1.0 z tłumikiem wielkości rury 100. Oczywiście są również seryjne samochody których właściciele zachowują się w sposób kulturalny i adekwatny do sytuacji, ale ten odchyłek niewychowanych zaburza wygląd całej imprezy. Jeszcze rok temu byłem na mani ale wtedy również pogoda nie dopisała, ale jadąc tam i oglądać się co chwile do okola czy jakich pajac nie jedzie po kilku głębszych i w Ciebie wjedzie to stwierdziłem że ta impreza nie dla mnie. Mania robi się skarbonką do zarabiania pieniędzy, wpuszczane jest tak naprawdę wszystko, dlatego lepsze są już imprezy mniejsze gdzie organizacja i pilnowanie porządku jest bardziej respektowane a Ty jedziesz odpocząć i nacieszyć oczy dobrymi projektami.
ja chyba niestety nie dam rady bo wolnego w pracy nie dostanę
Obecny jak cosik
mnie raczej nie będzie chyba że pociągiem podjadę go Gdańska i z buta podejdę ale bym rano przyjechał a wieczorem bym musiał spadać na chatę
Ja jestem pod znakiem zapytania, gdyż nie wiadomo czy Oskar (młody golfiarz) pojedzie, jeśli pojedzie mam się zabrać z nim a jak nie to postaram się coś wykombinować, żeby tam dotrzeć
Pojechałbym ale strasznie daleko (
Szkoda ze nie 13-17 lipca bo bede na morzem
Krzysiek, warto !
Kuba/Xaime jedziesz z rodzinka ? Jedziesz golfem? Bo jesli tak to sie zgadamy (napisze do Ciebie na priv zostawie swoj nr) Bo nas tu z Pomorza troche jest W jakie miejsce jedziesz nad morze ? Trojmiasto ? 11 lipca jest taki wiekszy spot samochodowy w Gdansku tzw. nocne latanie
Z kobitą i jej siostra no raczej ze golfem hehe na wprost wroclawia, okolice kolobrzegu itp jakies male spokojne zadupie zeby odpoczac
Ja będę na pewno... mamy z kumplami sektor i jeszcze są wolne miejsca więc wbijajcie, 200 zł na 20 aut to więc grosze to są ;p ktoś chętny na sektor do nas? Beda paski 2-3, golfy 2 i parę innych w miarę spoko projektów, Adi, resta?
Ja nie wjezdzam bo w Piatek mam do 21 prace, z pracy na Manie 5min, więc do 21.20 jestem z namiotem i wbijam do Was sie naloic i poogladac projekty
W sobote po poludniu wracam do domku bo w Niedziele rano wyjezdzam na zasluzone wakacje
KTO LECI na VW MANIE?! Jak ktoś nie ma gdzie się podziać mam sektor ze znajomymi więc mogę wziąć od nas osoby z forum. Ktoś jedzie?! Ja będe całe 3 dni panowie i panie, dawajcie znaka na PW najlepiej
No ja niestety, już sezon zamknąłem i raczej nigdzie dalej nie wyjadę
A BARDZO CHCIAŁEM JECHAĆ!
Ostatnio edytowany przez Chrzanek (2015-07-29 20:29:13)
No jak to zamknąłeś! Nie przesadzaj, pakuj się i w piątek wylatuj, ugoszcze cie jakoś będę tam z pełną altylerią więc nic nam nie zabraknie! Od razu obejrzę golfa i fajnie razem obok siebie będą wyglądać te same kolorki i podobne kółka + gwinciory wpadaj wpadaj
Dziś mocno przy inwestowałem w samochód i nie ma za co jechać Może jeszcze na jesieni coś pojeździ się, ale lada moment będzie GARAŻ
Coś ten temat zmarł smiercią naturalną-pochwalcie sie panowie jak było, jakieś fotki itp.