Golf 4 Klub Polska
Kto¶ siê z Was wybiera na zlocik "VW MANIA" ?
Termin: 31 lipca - 2 sierpnia
Miejsce: ul. Powstañców Warszawy 36, 83-000 Pruszcz Gdañski
Ostatnio edytowany przez Chrzanek (2015-01-19 21:43:44)
Raczej ja choc nwm jak siê u³o¿± pewne sprawy...
kowal9194 napisał:
Ja tez pewnie bêdê mam tylko nadziejê ¿e nie bêdzie tak jak ostatnio w tamtym roku
Kowal zabieramy siê razem w sensie 2 auta ale razem bo w sumie daleko od siebie nie mieszkamy a we 2 ra¼niej >.<
Pytam bo te¿ bym siê wybra³ !
Jak bêdzie jecha³o trochê osób to mo¿na zrobiæ trasê wspólnie Jad±c z po³udnia Polski po drodze zbieraæ siê i wspólnie dojechaæ na miejsce, ha
mo¿na tak zrobiæ z t± tras± tylko którêdy by mia³a pod±¿aæ bo ja okolice Bydgozczy to z Kowalem bym siê jako¶ spotka³ jak by chcia³ a tak to co na jakim¶ mopie na autostradzie ?
Krylek, Oskar(M³ody Golfiarz) te¿ z po³udnia, 700km leci
Ja mam tylko ok 300km
Co do trasy to zale¿y kto sk±d jedzie
U mnie tak to wygl±da:
Ja bêdê wybiera³ jak±¶ prost± drogê bo zamierzam go po³o¿yæ na sezon Zastanawiam sie ile dni wcze¶niej wyjechaæ
kubol1990 napisał:
kowal9194 napisał:
Ja tez pewnie bêdê mam tylko nadziejê ¿e nie bêdzie tak jak ostatnio w tamtym roku
Kowal zabieramy siê razem w sensie 2 auta ale razem bo w sumie daleko od siebie nie mieszkamy a we 2 ra¼niej >.<
Spoko je¶li zadazysz :-D
kowal9194 napisał:
kubol1990 napisał:
kowal9194 napisał:
Spoko je¶li zadazysz :-D
spokojnie 1.6 sr te¿ potrafi najwy¿ej na cb bêdê ciê wo³a³ >.< bo ty masz cb ?
i u mnie trasa bêdzie mniej wiêcej tak wygl±da³a
Ostatnio edytowany przez kubol1990 (2015-01-24 06:34:53)
Ja bym mo¿e w koñcu wpad³ nowym mk2
300km jest w zasiêgu ka¿dego TDI.
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kó³. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
Chcesz byæ w czo³ówce pisz na PW. >>>Mazowieckie<<<
kubol1990 napisał:
kowal9194 napisał:
kubol1990 napisał:
Kowal zabieramy siê razem w sensie 2 auta ale razem bo w sumie daleko od siebie nie mieszkamy a we 2 ra¼niej >.<Spoko je¶li zadazysz :-D
spokojnie 1.6 sr te¿ potrafi najwy¿ej na cb bêdê ciê wo³a³ >.< bo ty masz cb ?
http://fotoo.pl//out.php?i=939021_trasa.png
Ja niestety jestem cmg i raczej bêdê lecia³ na autostradê ale powrót napewno bêdzie przez bydzie
kowal9194 napisał:
kubol1990 napisał:
kowal9194 napisał:
Spoko je¶li zadazysz :-Dspokojnie 1.6 sr te¿ potrafi najwy¿ej na cb bêdê ciê wo³a³ >.< bo ty masz cb ?
http://fotoo.pl//out.php?i=939021_trasa.pngJa niestety jestem cmg i raczej bêdê lecia³ na autostradê ale powrót napewno bêdzie przez bydzie
czyli lecisz przez Inowroc³aw i Toruñ ??
golf414 napisał:
Dawid z zonka ?
Albo z koleg±
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kó³. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
Postaram siê ;p
Ja te¿ powinienem byæ , jakby tyle osób siê zebra³o , mo¿emy organizowaæ sektor i trochê po balangowaæ ;-)
Z MI£¡ CHÊCI¡!
xoskar24x napisał:
grille siê po bierze , namioty i elegancko
no jak nie jak tak ale robimy jaki¶ sektror golf4.pun ???
Mo¿e bez potrzeby sektor forumowy gdy¿ ka¿dy jeszcze mo¿e nale¿eæ do jakiej¶ grupy ze Swojego miasta, wiêc lepiej po prostu zwyk³y sektor fajnych aut ;-)
Nie bo ja do tych fajnych aut sie nie zaliczam
Ja tez zwykly ori mkIV xd
No wlasnie 😊
Przesta?cie jeb*? , obni?cie auto chocia? na springach -35 -40 i ju? macie glebe
Do tego jaki? felunek i s? pi?kne furmany , macie na to jeszcze prawie pó? roku
By³em kilka lat z rzêdu na mani, chyba w 2013 roku wprowadzono zmiany dotycz±ce zakazu jazdy samochodem po chyba 21 albo 22 godz ale i tak zdarza³y siê elementy... Jadaæ na taka imprezê szykujesz samochód, polerka i te sprawy a tu w ci±gu dnia buraki sobie kursy robi± by pochwaliæ siê swoim samochodem w tuningu francuskim, a twoja praca ( w suche dni ) zostaje zakurzona a ty po 2 dniach masz w namiocie wszystko tak uwalone ¿e nawet niema gdzie siê po³o¿yæ... Je¶li chodzi o projekty to ok 20 % jest zrobiona z g³ow± a reszta to spêd "wie¶niaków" którzy jada na manie tylko popiæ i zrobiæ wiochê zaczepiaj±c innych , paliæ gumê na trawie, robiæ kursy po placu i chwaliæ siê swoim zestawem audio z najni¿szej pó³ki chiñskiej oraz "pa³uj±c" silnik 1.0 z t³umikiem wielko¶ci rury 100. Oczywi¶cie s± równie¿ seryjne samochody których w³a¶ciciele zachowuj± siê w sposób kulturalny i adekwatny do sytuacji, ale ten odchy³ek niewychowanych zaburza wygl±d ca³ej imprezy. Jeszcze rok temu by³em na mani ale wtedy równie¿ pogoda nie dopisa³a, ale jad±c tam i ogl±daæ siê co chwile do okola czy jakich pajac nie jedzie po kilku g³êbszych i w Ciebie wjedzie to stwierdzi³em ¿e ta impreza nie dla mnie. Mania robi siê skarbonk± do zarabiania pieniêdzy, wpuszczane jest tak naprawdê wszystko, dlatego lepsze s± ju¿ imprezy mniejsze gdzie organizacja i pilnowanie porz±dku jest bardziej respektowane a Ty jedziesz odpocz±æ i nacieszyæ oczy dobrymi projektami.
ja chyba niestety nie dam rady bo wolnego w pracy nie dostanê
Obecny jak cosik
mnie raczej nie bêdzie chyba ¿e poci±giem podjadê go Gdañska i z buta podejdê ale bym rano przyjecha³ a wieczorem bym musia³ spadaæ na chatê
Ja jestem pod znakiem zapytania, gdy¿ nie wiadomo czy Oskar (m³ody golfiarz) pojedzie, je¶li pojedzie mam siê zabraæ z nim a jak nie to postaram siê co¶ wykombinowaæ, ¿eby tam dotrzeæ
Pojecha³bym ale strasznie daleko (
Szkoda ze nie 13-17 lipca bo bede na morzem
Krzysiek, warto !
Kuba/Xaime jedziesz z rodzinka ? Jedziesz golfem? Bo jesli tak to sie zgadamy (napisze do Ciebie na priv zostawie swoj nr) Bo nas tu z Pomorza troche jest W jakie miejsce jedziesz nad morze ? Trojmiasto ? 11 lipca jest taki wiekszy spot samochodowy w Gdansku tzw. nocne latanie
Z kobit± i jej siostra no raczej ze golfem hehe na wprost wroclawia, okolice kolobrzegu itp jakies male spokojne zadupie zeby odpoczac
Ja bêdê na pewno... mamy z kumplami sektor i jeszcze s± wolne miejsca wiêc wbijajcie, 200 z³ na 20 aut to wiêc grosze to s± ;p kto¶ chêtny na sektor do nas? Beda paski 2-3, golfy 2 i parê innych w miarê spoko projektów, Adi, resta?
Ja nie wjezdzam bo w Piatek mam do 21 prace, z pracy na Manie 5min, wiêc do 21.20 jestem z namiotem i wbijam do Was sie naloic i poogladac projekty
W sobote po poludniu wracam do domku bo w Niedziele rano wyjezdzam na zasluzone wakacje
KTO LECI na VW MANIE?! Jak kto¶ nie ma gdzie siê podziaæ mam sektor ze znajomymi wiêc mogê wzi±æ od nas osoby z forum. Kto¶ jedzie?! Ja bêde ca³e 3 dni panowie i panie, dawajcie znaka na PW najlepiej
No ja niestety, ju¿ sezon zamkn±³em i raczej nigdzie dalej nie wyjadê
A BARDZO CHCIA£EM JECHAÆ!
Ostatnio edytowany przez Chrzanek (2015-07-29 20:29:13)
No jak to zamkn±³e¶! Nie przesadzaj, pakuj siê i w pi±tek wylatuj, ugoszcze cie jako¶ bêdê tam z pe³n± altyleri± wiêc nic nam nie zabraknie! Od razu obejrzê golfa i fajnie razem obok siebie bêd± wygl±daæ te same kolorki i podobne kó³ka + gwinciory wpadaj wpadaj
Dzi¶ mocno przy inwestowa³em w samochód i nie ma za co jechaæ Mo¿e jeszcze na jesieni co¶ poje¼dzi siê, ale lada moment bêdzie GARA¯
Co¶ ten temat zmar³ smierci± naturaln±-pochwalcie sie panowie jak by³o, jakie¶ fotki itp.