Golf 4 Klub Polska
Taka informacja się ukazała dzisiaj :
Zapraszamy Was na kolejny , już dziewiąty VAG NYSA który odbędzie się 13/14 czerwca 2015 na terenie Nyskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji nad Jeziorem Nyskim (woj. opolskie) .
W związku z ograniczoną liczbą miejsc parkingowych na terenie ośrodku , tak jak w ubiegłych latach będą zapisy , decyduje kolejność zgłoszeń .
Prosimy nie wysyłać zgłoszeń na Naszą pocztę , zapisy będą w formie elektronicznej i ruszą po 1 marca 2015 r.
Śledźcie nasz fanpage oraz temat na forum.vwgolf.pl , gdzie będziemy podawać więcej szczegółów tegorocznej imprezy .
Pozdrawiamy
Organizatorzy : )
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=20&t=566579
W swoim imieniu serdecznie zapraszam
Daleeeeeeeeeeeeeeeeko
postaram sie byc
Ja mam 2 rzuty beretem,ale jak pisalem sms'y z nim w poniedzialek (jest w organizacji) to zabraklo juz wejsciówek.
Sram na takie spoty za przeproszeniem gdzie nie można wjechać samochodem tylko te glebiszony same i komory w jeden kolor ...
300km jest w zasięgu każdego TDI.
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kół. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
Chcesz być w czołówce pisz na PW. >>>Mazowieckie<<<
Vag Nysa to kult.. Wiec ja bym zrobił limit min 25 lat istnienia auta...
A s3 za już 3-5 lat będzie tyle samo warta co teraz golf 1.4 ;p
300km jest w zasięgu każdego TDI.
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kół. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
Chcesz być w czołówce pisz na PW. >>>Mazowieckie<<<
Miałem okazje poznać Oskara(Młody Golfiarz)na jednym spocie jade pierwszy raz na Nyse i mysle ze nie pożałuje
VAG Nysa już w piątek Jakby ktoś był i chciał pogadać na żywo szukajcie najmłodszego z plakietką Młody Golfiarz, albo pisać na priv to podam swój numer
Do zobaczenia