Golf 4 Klub Polska
Taka informacja siê ukaza³a dzisiaj :
Zapraszamy Was na kolejny , ju¿ dziewi±ty VAG NYSA który odbêdzie siê 13/14 czerwca 2015 na terenie Nyskiego O¶rodka Sportu i Rekreacji nad Jeziorem Nyskim (woj. opolskie) .
W zwi±zku z ograniczon± liczb± miejsc parkingowych na terenie o¶rodku , tak jak w ubieg³ych latach bêd± zapisy , decyduje kolejno¶æ zg³oszeñ .
Prosimy nie wysy³aæ zg³oszeñ na Nasz± pocztê , zapisy bêd± w formie elektronicznej i rusz± po 1 marca 2015 r.
¦led¼cie nasz fanpage oraz temat na forum.vwgolf.pl , gdzie bêdziemy podawaæ wiêcej szczegó³ów tegorocznej imprezy .
Pozdrawiamy
Organizatorzy : )
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=20&t=566579
W swoim imieniu serdecznie zapraszam
Daleeeeeeeeeeeeeeeeko
postaram sie byc
Ja mam 2 rzuty beretem,ale jak pisalem sms'y z nim w poniedzialek (jest w organizacji) to zabraklo juz wejsciówek.
Sram na takie spoty za przeproszeniem gdzie nie mo¿na wjechaæ samochodem tylko te glebiszony same i komory w jeden kolor ...
300km jest w zasiêgu ka¿dego TDI.
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kó³. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
Chcesz byæ w czo³ówce pisz na PW. >>>Mazowieckie<<<
Vag Nysa to kult.. Wiec ja bym zrobi³ limit min 25 lat istnienia auta...
A s3 za ju¿ 3-5 lat bêdzie tyle samo warta co teraz golf 1.4 ;p
300km jest w zasiêgu ka¿dego TDI.
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kó³. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
Chcesz byæ w czo³ówce pisz na PW. >>>Mazowieckie<<<
Mia³em okazje poznaæ Oskara(M³ody Golfiarz)na jednym spocie jade pierwszy raz na Nyse i mysle ze nie po¿a³uje
VAG Nysa ju¿ w pi±tek Jakby kto¶ by³ i chcia³ pogadaæ na ¿ywo szukajcie najm³odszego z plakietk± M³ody Golfiarz, albo pisaæ na priv to podam swój numer
Do zobaczenia