Golf 4 Klub Polska
Witam, zapraszam do nadsy³ania zdjêæ swojego golfa IV / bory - ka¿dy ma szanse by jego VW znalaz³ siê w banerze forum.
Zdjêcia proszê nadsy³aæ na e-mail : golf4klubpolska@op.pl .
Rozdzielczo¶æ zdjêæ minimum 3024 x 2016.
Wypada³oby poprawiæ jedn± sprawê.
Mianowicie opcja edycji posta jest niewidoczna (przynajmniej u mnie) w temacie który za³o¿y³em w "Mój Golf".
Ostatnio edytowany przez massacra (2015-06-24 15:18:04)
massacra napisał:
Wypada³oby poprawiæ jedn± sprawê.
Mianowicie opcja edycji posta jest niewidoczna (przynajmniej u mnie) w temacie który za³o¿y³em w "Mój Golf".
Opcja edycji by³a w górnym czarnym pasku ale przeniesiona zosta³a z powrotem na dó³ posta.
Do kiedy mo¿na nadsy³aæ zdjêcia samochodów?
PANOWIE I PANIE! PRZYPOMINAMY O NADSY£ANIU ZDJÊÆ SWOICH GOLFÓW NA PODAN¡ NI¯EJ SKRZYNKÊ MAILOW¡
Chcesz mieæ wk³ad w zmianê Naszego forum? To szybko odpalaj swoj± skrzynkê mailow±, przeszukaj ca³y komputer pod wzglêdem zdjêæ swojego Volkswagena Golfa IV i natychmiast wysy³aj swoje zdjêcia na tego maila: golf4klubpolska@op.pl
Ca³y czas czekamy na Wasze zdjêcia, które pomog± stworzyæ jedyny w swoim rodzaju baner na forum golf4.pun.pl!
Nie b±d¼ obojêtny i wy¶lij Nam swoje zdjêcia. I pamiêtaj, ¿e Twoje cztery kó³ka wcale nie muszê byæ projektem ponadczasowym.
Czekamy na ka¿de zdjêcia, ka¿dego samochodu!
Ostatnio edytowany przez Chrzanek (2015-06-30 19:35:25)
matt22 napisał:
ale jaki¶ ostateczny termin jest ?
Terminu przyjmowania zdjêæ jak na razie niema, je¶li zostanie nades³ana wystarczaj±ca ilo¶æ zdjêæ to informacja na forum siê uka¿e.
A golf II te¿ mo¿e byæ? XD
300km jest w zasiêgu ka¿dego TDI.
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kó³. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
Chcesz byæ w czo³ówce pisz na PW. >>>Mazowieckie<<<
Juz byscie zrobili jakas ulge I gdzies go tam upchneli...
Mam 60% zespolow z Golfa IV xD
300km jest w zasiêgu ka¿dego TDI.
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kó³. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
Chcesz byæ w czo³ówce pisz na PW. >>>Mazowieckie<<<
Ja bym widzia³ w logo jeszcze Golf Kombi i Golf Kabriolet. Mo¿e kto¶ ma to niech wy¶le.
Kombi ja mam, ale niestety nie mam dobrego aparatu. Telefon max. 1280x720...
Dodatkowo nie wiadomo czy moje siê nadaje do logo - jeszcze nie zrobione tak jak ma byæ
Witam, zapraszam do nadsy³ania zdjêæ swojego golfa IV / bory - ka¿dy ma szanse by jego VW znalaz³ siê w banerze forum.
Zdjêcia proszê nadsy³aæ na e-mail : golf4klubpolska@op.pl
Rozdzielczo¶æ zdjêæ minimum 3024 x 2016.
Je¶li mo¿na - równie¿ prosi³bym o podes³anie zdjêæ: kochamjole@o2.pl - bawiê siê grafik± i chcia³bym troszkê podzia³aæ, a w sieci jest ma³o jako¶ciowych fotografii.