Golf 4 Klub Polska
Witam, zapraszam do nadsyłania zdjęć swojego golfa IV / bory - każdy ma szanse by jego VW znalazł się w banerze forum.
Zdjęcia proszę nadsyłać na e-mail : golf4klubpolska@op.pl .
Rozdzielczość zdjęć minimum 3024 x 2016.
Wypadałoby poprawić jedną sprawę.
Mianowicie opcja edycji posta jest niewidoczna (przynajmniej u mnie) w temacie który założyłem w "Mój Golf".
Ostatnio edytowany przez massacra (2015-06-24 15:18:04)
massacra napisał:
Wypadałoby poprawić jedną sprawę.
Mianowicie opcja edycji posta jest niewidoczna (przynajmniej u mnie) w temacie który założyłem w "Mój Golf".
Opcja edycji była w górnym czarnym pasku ale przeniesiona została z powrotem na dół posta.
Do kiedy można nadsyłać zdjęcia samochodów?
PANOWIE I PANIE! PRZYPOMINAMY O NADSYŁANIU ZDJĘĆ SWOICH GOLFÓW NA PODANĄ NIŻEJ SKRZYNKĘ MAILOWĄ
Chcesz mieć wkład w zmianę Naszego forum? To szybko odpalaj swoją skrzynkę mailową, przeszukaj cały komputer pod względem zdjęć swojego Volkswagena Golfa IV i natychmiast wysyłaj swoje zdjęcia na tego maila: golf4klubpolska@op.pl
Cały czas czekamy na Wasze zdjęcia, które pomogą stworzyć jedyny w swoim rodzaju baner na forum golf4.pun.pl!
Nie bądź obojętny i wyślij Nam swoje zdjęcia. I pamiętaj, że Twoje cztery kółka wcale nie muszę być projektem ponadczasowym.
Czekamy na każde zdjęcia, każdego samochodu!
Ostatnio edytowany przez Chrzanek (2015-06-30 19:35:25)
matt22 napisał:
ale jakiś ostateczny termin jest ?
Terminu przyjmowania zdjęć jak na razie niema, jeśli zostanie nadesłana wystarczająca ilość zdjęć to informacja na forum się ukaże.
A golf II też może być? XD
300km jest w zasięgu każdego TDI.
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kół. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
Chcesz być w czołówce pisz na PW. >>>Mazowieckie<<<
Juz byscie zrobili jakas ulge I gdzies go tam upchneli...
Mam 60% zespolow z Golfa IV xD
300km jest w zasięgu każdego TDI.
Czip tuning, Porting, Wtryskiwacze, Fmic, Tip, GTB, Hybrydy. Wzmacnianie dwumasowych kół. Hamownia dynomet 4x4. Przygotowanie od podstaw auta na 1/4 mili.
Chcesz być w czołówce pisz na PW. >>>Mazowieckie<<<
Ja bym widział w logo jeszcze Golf Kombi i Golf Kabriolet. Może ktoś ma to niech wyśle.
Kombi ja mam, ale niestety nie mam dobrego aparatu. Telefon max. 1280x720...
Dodatkowo nie wiadomo czy moje się nadaje do logo - jeszcze nie zrobione tak jak ma być
Witam, zapraszam do nadsyłania zdjęć swojego golfa IV / bory - każdy ma szanse by jego VW znalazł się w banerze forum.
Zdjęcia proszę nadsyłać na e-mail : golf4klubpolska@op.pl
Rozdzielczość zdjęć minimum 3024 x 2016.
Jeśli można - również prosiłbym o podesłanie zdjęć: kochamjole@o2.pl - bawię się grafiką i chciałbym troszkę podziałać, a w sieci jest mało jakościowych fotografii.